Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ. ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

 


Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνουμε εταιρίες να διαχειρίζονται εθνική περιουσία... και δεν είναι μόνο η ΔΕΔΔΗΕ είναι τόσες ακόμα που με ιδιωτικό καθεστώς υπόσχονται δημόσιες υπηρεσίες υπέρ του πολίτη. 
 
Το παρακάτω περιστατικό, δεν είναι φυσικά το μοναδικό δείγμα, πόσοι θα έχουν δει φώτα κεντρικών οδών να είναι κλειστά το βράδυ και ανοιχτά το πρωί; ή να μη λειτουργούν ποτέ. Πόσοι δεν έχουν αγανακτήσει με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος. Τι και αν έχεις άνθρωπο που πρέπει να είναι με μηχανική υποστήριξη... Ας είχατε γεννήτρια τους λένε!!!

Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Σαρωνικού και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Καλυβίων.

Διαβάζουμε από τον ιστότοπο ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Απίστευτη αδιαφορία της ΔΕΔΔΗΕ.

Για πέντε(!!!) συνεχείς εβδομάδες, χωρίς δημοτικό φωτισμό στο Λαγονήσι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Παρά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο δημοτών όσο και της Κοινότητας Καλυβίων η ΔΕΔΔΗΕ αφήνει στα σκοτάδια κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε τμήμα της οδού Κύπρου από το ύψος των φαναριών της Παραλιακής μέχρι το ΑΤ Σαρωνικού, περιλαμβάνοντας όλες τις παρόδους (Θησέως, Δωδεκανήσου κ.α.)

Τελευταία ελπίδα - εκτός άλλων ενεργειών εναντίον της ΔΕΔΔΗΕ- η κοινοποίηση του παρόντος στην Διοίκηση της Εταιρείας

πηγή

Δεν γνωρίζω αν στις άλλες ενέργειες που αναφέρονται οι δημότες που καταγγέλλουν, είναι οι νομικές, αλλά δια την βοήθεια των ενεργειών αυτών παραθέτω παρακάτω κάποια από τα οποία δηλώνει στο επίσημο site η ΔΕΔΔΗΕ. Εξαπατώντας όπως αντιλαμβανόμαστε χιλιάδες καταναλωτές μιας ενέργειας που δεν νοείται να διαχειρίζεται από ιδιωτικές εταιρίες.

Αποστολή - Στόχοι

Αποστολή

Η ανάπτυξη και λειτουργία του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και των συστημάτων ηλεκτρισμού των μη διασυνδεδεμένων νησιών και η διασφάλιση ισότιμης πρόσβασης σε αυτά, όλων των καταναλωτών, παραγωγών και προμηθευτών, με διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Στόχοι
Η Ποιότητα εξυπηρέτησης


Επιδιώκουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες, με την ταχύτερη ικανοποίηση των αιτημάτων τους (ηλεκτροδοτήσεις, παραλλαγές), τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης, τόσο στα Γραφεία όσο και τηλεφωνικά, τη βέλτιστη διαχείριση αιτημάτων, παραπόνων κλπ.

Η Ποιότητα ενέργειας
Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας με τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του επιπέδου αξιοπιστίας των εγκαταστάσεων της διανομής και τη βελτίωση των αποδόσεών μας, ώστε να επιτευχθεί μείωση της έκτασης των διακοπών (προγραμματισμένων και μη), μείωση του πλήθους των διακοπών, ταχύτεροι χρόνοι αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, βελτίωση του επίπεδου ποιότητας τάσης κλπ.

Μείωση του Λειτουργικού κόστους
Επιδίωξή μας αποτελεί η υλοποίηση του έργου μας με το μικρότερο δυνατό λειτουργικό κόστος, πράγμα που θα επιτευχθεί με την ενίσχυση, εκσυγχρονισμό και αυτοματοποίηση του Δικτύου, αλλά και με την εστίασή μας στην ιδιαίτερη εξέταση της κάθε συνιστώσας του κόστους λειτουργίας.

Προσαρμογή στις απαιτήσεις του νέου περιβάλλοντος
Φροντίζουμε να διατηρούμε ένα αξιόπιστο και ασφαλές Δίκτυο, στο οποίο όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση με ίσους όρους, σε εναρμόνιση του ρυθμιστικού πλαισίου και προς ικανοποίηση των αναγκών της κοινωνίας.

Σκοπός και Όραμα

Σκοπός μας είναι η ουσιαστική συνεισφορά στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια, με την αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Όραμά μας είναι μια εταιρεία - πρότυπο στον κλάδο της Ηλεκτρικής Ενέργειας, η οποία θα παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πολίτες, θα λειτουργεί και θα αναπτύσσει το δίκτυο σύμφωνα με τα πρότυπα των πλέον προηγμένων χωρών, και γενικά θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των χρηστών του Δικτύου, των εργαζομένων, των συνεργατών, των μετόχων και γενικά του κοινωνικού συνόλου.

Πόσο τελικά θα τους ανεχόμαστε ακόμα; Να μας εξαπατούν μπροστά στα μάτια μας;

Δημότες της Ανατολικής Αττικής, η θέση που επιλέχθηκα από τα μέλη της Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής, είναι να είμαι ο άμεσος εκπρόσωπος της δικής σας βούλησης.
 
Παλεύω στο πλευρό κάθε πολίτη που θέλει αυτό που ζούμε να αλλάξει προς το καλύτερο και δικαιότερο.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε. Βγάλτε τους εκπροσώπους σας από κάθε δήμο και ελάτε να συνελεύσουμε!
 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Τι μας επιφυλάσσει ο νέος Ποινικός Κώδικας

Σύστημα ή καθεστώς;
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη.
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Με ποιο τρόπο "νοιάζονται" για την υγεία μας;
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ