Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

 

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω με ένα υποθετικό παράδειγμα, για τις ιδεολογίες, ιδεοληψίες και πώς αυτές δημιουργούν εντάσεις μεταξύ των ανθρώπων. 

Οι ιδεολογίες, ιδεοληψίες είναι σαν μια πόλη με πολλές γειτονιές, οι οποίες γειτονιές προστατεύονται από συγκεκριμένες ομάδες συμμορίες ομοϊδεατών. Ξεκινούν με το να γνωρίζονται μεταξύ τους και να μαθαίνουν ο ένας τον άλλο. Φτάνοντας στο σημείο που έχουν γνωριστεί όλοι με όλους σε αυτή την γειτονιά, αρχίζουν να κάνουν μικρότερες ομάδες με ανθρώπους που ταιριάζουν περισσότερο. Όταν ξεκινήσει αυτό, αρχίζουν και οι προτροπές για μικροεπεισόδια, σε σημείο να φύγει κάποιος από την γειτονιά, είτε από μόνος του, είτε διωκόμενος.

Αυτό το γεγονός συμβαίνει σε όλες τις γειτονιές (ιδεολογίες, ιδεοληψίες) της πόλης..

Αυτονόητο είναι πως οι διαμάχες, επικρατούν και ανάμεσα στις γειτονιές για την επικράτηση στην πόλη...

Οι διωκόμενοι τώρα, που πιθανόν αντιλαμβάνονται πως έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος, καταφέρνουν να βρουν μια ξεχασμένη γωνιά της πόλης, και δημιουργούν εκεί μια νέα, εντελώς διαφορετική κοινότητα, βγαλμένη από τις εμπειρίες και τις καταστάσεις που ζούσαν στις γειτονιές. Μη μπορώντας να κάνουν κάτι διαφορετικό, καταφέρνουν να ομονοήσουν και να πορευτούν με δύναμη της ίδια την θέληση τους για ένωση και ευφορία.

Αντιλαμβανόμενες οι υπόλοιπες γειτονιές αυτή την διαφορετικότητα, συνεργάζονται μεταξύ τους για να καταφέρουν να αλλάξουν αυτή την ένωση…

Αυτή είναι η πορεία της Ελλάδος στο νεοελληνικό γίγνεσθαι και η πορεία των Ε.ΣΥ σε κάτι διαφορετικό..

Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ..
Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε..
Χωρίς γειτονιές… μόνο μια πόλη.. Μόνο μια φωνή..
Ενωθείτε να κερδίσουμε!!

Ελλήνων Συνέλευσις - Αρτέμης Σώρρας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ