Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!

Επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας

 

Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια της ενημέρωσης των πολιτών για την Ελλήνων Συνέλευσις, ξεκινάει από τη λοιδορία και την παραπλάνηση των ΜΜΕ που συνειδητά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, όταν αναφέρονται στην Ε.ΣΥ πέραν όλων των τραγελαφικών, το κάνουν λέγοντας "το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα", σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις το λένε και το ακροδεξιό... Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη πραγματική τους διάσταση και όχι στην σφαίρα της φαντασίας κάθε δημοσιογράφου ή της βικιπαίδειας που όσο και να προσπαθούμε, γράφει ότι θέλει χωρίς καμία απόδειξη.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι κόμμα, πόσο δε του Αρτέμη Σώρρα. Είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας εκπροσώπησης του Έθνους. Μάλιστα, είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένος με την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης και των προγραμματικών δηλώσεων στον Άρειο Πάγο.
Αυτό συνέβη με τον πιο δημοκρατικό τρόπο που έχουμε δει μέχρι τώρα και μάλλον αυτό είναι και η αιτία να μπερδεύονται αρκετοί συμπολίτες μας.
Ένα σύντομο ιστορικό:
Ο Αρτέμης Σώρρας, εμφανίστηκε στο ευρύ κοινό περίπου το 2012, κάνοντας τη κατάθεση των 600 δις στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία χωρίς να σκέφτεται να δημιουργήσει κάποιο κόμμα ή κάποιον πολιτικό φορέα. Μάλιστα σε συνέντευξη του, είχε πει: μη με αναγκάσετε να δημιουργήσω πολιτικό σχηματισμό.
Έτσι, αφού οι αλλογενείς πολιτικοί μας αρνήθηκαν στην ουσία την καλύτερη πρόταση εκείνη την περίοδο, ο κος Αρτέμης Σώρρας, ως πρωτεργάτης, δημιούργησε το πρώτο καταστατικό Ελλήνων Συνέλευσις του Κεντρικού Οργανισμού. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν και άλλα γραφεία από ενεργούς Έλληνες πολίτες σε όλη την επικράτεια.
 
Βλέποντας την πολιτική κατάσταση, αλλά και τους κομματικούς μηχανισμούς που υπήρχαν μέχρι τότε, να μάχονται κατά του Έλληνα και ποτέ υπέρ του, οι 110 έως τότε τοπικοί δημοτικοί οργανισμοί Ε.ΣΥ έδωσαν την ΕΝΤΟΛΗ στον Κεντρικό Οργανισμό και στον Πρόεδρο του Αρτέμη Σώρρα, για την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα εκπροσώπησης του έθνους, με συγκεκριμένη ιδρυτική διακήρυξη και προγραμματικές δηλώσεις βασιζόμενες στις ανάγκες των πολιτών της χώρας μας πάνω στις πανανθρώπινες αξίες και αρχές.
Αυτό είναι και το συνταγματικό "όχημα" ώστε να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας οι ίδιοι οι πολίτες. 
 
Θα μου πει κάποιος: "Γιατί χρειάζεται να γίνουμε σαν αυτούς για να πάρουμε την διακυβέρνηση;"
 
Θα γνωρίζουν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι πλέον, πως το καθεστώς έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού, Δικαιοσύνη-Στρατό-Μυστικές υπηρεσίες και το σύνολο του δημοσίου. 
Μια άτακτη ανατροπή οποιασδήποτε κυβέρνησης, θεωρείται κατάλυση πολιτεύματος και επιφέρει βαρύτατες κατηγορίες. (Είναι μια από τις κατηγορίες από τις οποίες αθωώθηκε ο κος Αρτέμης Σώρρας το 2013 - Στην δίκη των 600 δις).
Και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κάποιος θεσμός για να σε υποστηρίξει.

Από την άλλη, μια εθνοσυνέλευση - όπως αρκετοί τελευταία φωνάζουν, δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το σύστημα που έχουν καθιερώσει οι αλλογενείς πολιτικοί μας απο την ίδρυση του νεοσύστατου κράτους. Θέλει δομημένο περιβάλλον. Οργάνωση.
Οπότε ήταν επιτακτική ανάγκη να μπούμε στο δικό τους "γήπεδο".
 
"Άρα είστε κόμμα;;;" Θα προλάβει κάποιος να πει...
Όχι αδελφέ μου, και ποτέ δεν θα γίνουμε. 
 
Είναι οξύμωρο όμως να το λέει κάποιος αυτό. Τρανταχτό δείγμα οι τοπικοί δημοτικοί οργανισμοί και το "σύνθημα" που έχουν στις πινακίδες τους. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ εννοώντας πως στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ, δεν χωρούν κόμματα, δόγματα και οικονομικές διαφορές. Μόνο δημόσια διοίκηση.
 
Πώς θα μπορούσαμε να είμαστε κάτι όμως, το οποίο το κατηγορούμε στην ιδρυτική μας διακήρυξη;

Έναρξη ιδρυτικής διακήρυξης ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ  <ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ> 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του, την γλώσσα του, τα έθιμα και τι συνήθειές του. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι η συνέχεια της επιβουλής ανθελληνικών κέντρων επικυριαρχίας η οποία ξεκίνησε με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά ΄Ελληνα Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. Αυτή η δολοφονία ακύρωσε οριστικά την Ψήφιση του Πολιτικού Συντάγματος το οποίο είχε προγραμματιστεί για να επικυρωθεί στην Ε΄ Εθνοσυνέλευση καθώς επίσης σταμάτησε την λειτουργία του κρατικού Πιστωτικού Ιδρύματος την « Ελληνική Χρηματιστική » το οποίο αντικατεστάθη το 1841 με το ιδιωτικό ξένων συμφερόντων πιστωτικό ίδρυμα την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος».

Από τότε η εξουσία μέσω Δημοκρατικών Διαδικασιών οι οποίες θα ήταν η εγγύηση για την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους πέρασε σε ξένα προς τον Ελληνισμό Κέντρα με εκπροσώπους τα πολιτικά κόμματα μέσω της εγκάθετης και ξενόφερτης μοναρχίας. Είναι γεγονός ότι ενώ το πολίτευμα άλλαξε πολλές μορφές, η κύρια σταθερά και υπεύθυνη συνιστώσα του Καθεστώτος διαχρονικά από το 1832 μέχρι και σήμερα παραμένει η κομματοκρατία. Από τότε μέχρι σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας. 


 
Όπως θα καταλάβατε από την ίδρυση μας, κατηγορούμε τα κόμματα ως την μεγαλύτερη ασθένεια του πολιτικού συστήματος που υπάρχει. Λέω ασθένεια, γιατί πραγματικά, έτσι όπως είναι αγκυλωμένα σε ξένα συμφέροντα, δεν έχουν το σθένος να πράξουν υπέρ των γηγενών πολιτών (όποιος διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη μας, θα του λυθούν όλες οι απορίες περί κόμματος).

Ας δούμε όμως κάποιες διαφορές με τα υπάρχοντα κόμματα, για να φύγουν και οι τελευταίες φωνές παραπλάνησης.

Ποιος επιλέγει τους υποψήφιους βουλευτές σε κάποιο κόμμα ώστε να γίνουν οι αντιπρόσωποι μας; -Ο Πρόεδρος του κόμματος.

Στην Ελλήνων Συνέλευσις, οι υποψήφιοι βουλευτές εκλέγονται από τους τοπικούς δημοτικούς οργανισμούς που ανήκουν και όχι ως σαν αντιπρόσωποι, αλλά σαν εκπρόσωποι. Δηλαδή εκτελούν μόνο κατ' εντολή των δημοτών που ανήκουν στον τοπικό οργανισμό. Δεν επιλέγονται από τον πρόεδρο. Μάλιστα, εκλέγονται τρεις από κάθε τοπικό οργανισμό και γίνεται κληρωτίδα για να σταλθεί ο ένας.
Μπορεί να δηλώσει την επιθυμία για υποψηφιότητα κάθε Έλληνας πολίτης που συμφωνεί στην ιδρυτική διακήρυξη της Ε.ΣΥ. 

Οπότε είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που κάνει κάλεσμα στους πολίτες να ενεργοποιηθούν πολιτικά. Γι' αυτό κιόλας ονομάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Στο παρακάτω βίντεο, θα παρακολουθήσετε έναν από τους "μηχανισμούς" της Ελλήνων Συνέλευσις να αναλύει δικαιότερα για τις διαφορές της Ελλήνων Συνέλευσις με με κάθε άλλο κόμμα:
 

Αντιλαμβάνομαι πως πολλοί κομματανθρώποι δεν θα θελήσουν να κατανοήσουν τη διαφορά, όχι λόγω αντίληψης, αλλά λόγω κομματικής προσήλωσης. 

Ο κάθε πολίτης όμως που έχει αρνηθεί την πολιτική για χάριν τους, και απέχει από κάθε διαδικασία πολιτειακή, δίκαιο είναι να το σκεφτεί σοβαρά και να πάρει θέση...

 

Για να μη βρεθούν οι ιστορικοί του μέλλοντος να μας χαρακτηρίσουν άχρηστους πολίτες.

Κλείνοντας θα σας παραθέσω ακόμα ένα απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη, αποδεικνύοντας τον τίτλο του άρθρου. 

.....Για όλα τα ανωτέρω ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονοματί μας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε: ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Με τους διακριτικούς τίτλους: «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Σ
την δημιουργία των συνθηκών για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας, στην βάση και στις αρχές όπως απορρέουν από την Γραμματεία ως Θεώρημα και ως Πρακτική εφαρμογή.

Στην Εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας με πηγή εξουσίας το κρατείν του Δήμου όπου οι Δημότες είναι πραγματικά πολίτες με πλήρη συμμετοχή επί «κρίσεως και αρχής»
.
Την επαναφορά όλων των κληρονομικά δικαιωμάτων, δικαίων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές τους, πνευματικές, επιστημονικές, τεχνολογικές , τεχνικές, κυβερνητικές, υλικές κλπ.

Καλούμε όλους τους ΄Ελληνες να ενταχθούν στην δημιουργία στον Δήμο τους, Πολιτικής Οντότητας, με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» « Ε.ΣΥ.» η οποία είναι η πηγή της εξουσίας της Πολιτείας στην Ελληνική Δημοκρατία για να διεκδικήσουμε ό,τι πραγματικά μας ανήκει. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» αναγνωρίζει ως μόνο και πραγματικό χρέος αυτό που έχουμε ως Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε τις ζωές μας και το μέλλον στα χέρια μας, χρέος που έχουμε όχι μόνο προς τον εαυτόν μας αλλά προς ολόκληρο το γένος μας και κυρίως προς τους απογόνου μας, τις νεώτερες και μελλοντικές γενεές.


Η Ελληνική Δημοκρατία προάγει το Ελληνικό αξιακό σύστημα γιατί μόνο μέσα από αυτό ο άνθρωπος οντολογικά παίρνει την θέση που του ανήκει, έτσι ο άνθρωπος είναι Πολίτης ζώντας σε πόλη , παράγοντας πολιτισμό με πλήρη ασφάλεια στην ολότητα με αρμονία και συνοχή.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΈΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΦΩΝΗ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΟΥΜΕ.. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη.
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ