Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Πως να πτωχεύσεις όταν έχεις πλούτο!

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα / ανεμοζάλη χαίρεται...

Ξεχάστηκε και η "δεύτερη ευκαιρία" φτιάχνοντας γέφυρες και γκρεμίζοντας όνειρα.
 
Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γνωρίζουμε πραγματικά από πότε θα ισχύσει ο νέος πτωχευτικός νόμος που ονομάστηκε "Δεύτερη ευκαιρία". Άκουσον άκουσον. Δε μας φτάνει η πτώχευση των αξιών κάθε ανθρώπου που ζούμε καθημερινά πλέον και κάποιοι περιμένουν να πτωχεύσουν και κάθε αξιοπρέπεια.

Ο Έλληνας κλεισμένος σπίτι λόγω τρομοκρατίας και φόβου που διασπείρουν, χωρίς καμία ενοχή, χρηματοδοτούμενα κανάλια και οι επαγγελματίες πολιτικοί προετοιμάζουν το έδαφος, για όταν βγεις από τον εγκλεισμό να σε ξεσπιτώσουν. 
 
Ξεχάστηκε το θέμα όπως αναφέρω, μιας και η ενημέρωση πλέον γίνεται κατ' εντολήν και έπειτα από χρηματοδότηση. Τα κανάλια δεν αναφέρουν για τον πτωχευτικό νόμο, και όταν το κάνουν πάλι θα το μεταδώσουν ως δεύτερη ευκαιρία για τους Έλληνες.
 
Πόσο τρελό ακούγεται αυτό... Ένα χρόνο εγκλεισμού στο σπίτι που μπορεί να χάσουμε όταν αποφασίσουν να μας αποφυλακίσουν. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλους, μιας και έχουν αφήσει ένα μικρό παραθυράκι να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο. Άσχετα αν οι δικηγόροι έχουν αφήσει υποθέσεις τέτοιου τύπου.
 
1 Ιουνίου έχει οριστεί η έναρξη του παράνομου αυτού νόμου, μετά από τροποποίηση του αρχικού. Γιατί παράνομος; Θα το δούμε και αυτό... 
 
Τι ακριβώς είναι όμως ο πτωχευτικός νόμος, ή όπως θέλουν να νομίζουμε "Δεύτερη ευκαιρία"

Ο νόμος ξεκινά παρέχοντας τη δυνατότητα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα να υποβάλλει αίτηση για εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών του. Με το σκεπτικό να γίνεται καθολική ρύθμιση οφειλών δηλαδή και για τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία.

Πτωχευτική ικανότητα έχουν τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι , συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που βρίσκονται σε παύση πληρωμών. Δηλαδή, πολύ γενικά, δεν καταβάλλουν υποχρεώσεις προς Δημόσιο ή φορείς κοινωνικής ασφάλισης ή τράπεζες, τουλάχιστον για περίοδο 6 μηνών ο νόμος επεξηγεί θέματα επ' αυτού (άρθρο 77).
Αρμόδιο δικαστήριο, είναι το Πολυμελές Πρωτοδικείο στον τόπο κατοικίας του φυσικού προσώπου και για μικρού αντικείμενου πτωχεύσεις, το Ειρηνοδικείο του τόπου κατοικίας του οφειλέτη.

Τι χάνει ο οφειλέτης. Η πτωχευτική περιουσία περιλαμβάνει το σύνολο της περιουσίας του και το εισόδημά του εφόσον ξεπερνά το ποσό των εύλογων δαπανών διαβίωσης. Προσοχή, εξαιρούνται και δεν ανήκουν στην πτωχευτική περιουσία τα ακατάσχετα περιουσιακά στοιχεία και τα ακατάσχετα εισοδήματα του οφειλέτη. Επίσης , δεν χάνει το εισόδημά του ο οφειλέτης, αν από την απόφαση χάσει την κύρια οικία του ή άλλη περιουσία που υπερβαίνει το 10% των οφειλών του και αξίζει τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

Εν τούτοις, η μερίδα των δανειοληπτών φυσικών προσώπων που έχει χαμηλότερα χρέη (100.000 ή 200.000 ευρώ) και έχουν το οικονομικό προφίλ του μέσου συνταξιούχου ή δημοσίου ή ιδιωτικού υπαλλήλου με ένα ακίνητο ως κύρια οικία, δεν επιθυμούν με τίποτα να διακινδυνεύσουν την απώλεια των περιουσιακών τους στοιχείων. Για αυτούς η πτώχευση και η απώλεια της περιουσίας είναι αποφευκτέο, ή εφιαλτικό σενάριο. 

Σαν λύση του καθεστώτος δίνεται η παρακάτω πρόταση. 
Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τους πιστωτές είτε μέσω της πλατφόρμας της ειδικής γραμματείας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, είτε με τραπεζική διαμεσολάβηση. (σ.σ μεγάλη υπόθεση που θα τη δούμε σε επόμενο αρθρο)

Εμείς ως κυρίαρχοι Έλληνες Ιθαγενείς προτείνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Κάτι ανατρεπτικό και κάτι που αποδεδειγμένα σκοτώνει το κτήνος. Είτε λέγεται ΑΑΔΕ, είτε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα και φορέας του κράτους.

Είναι η δήλωση κυριαρχίας μέσω της εντολής αποπληρωμής που καταθέτουμε αντί της πληρωμής και της υφαρπαγής της περιουσίας μας.

Τα "όπλα" που χρησιμοποιεί κάθε καθεστώς διαφοροποιούνται ανά εποχή. Στη σημερινή, το όπλο τους, είναι το χρηματοοικονομικό σύστημα που έχουν φτιάξει οι ίδιοι. Πόσο οξύμωρο... Δημιουργούν το πρόβλημα και μετά σου δίνουν τη λύση όλοι αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα. Με το υπάρχον οικονομικό σύστημα τα βάζεις μόνο με δύο τρόπους.
  1. Ενώνεσαι και αλλάζεις ό,τι είναι κατά του ανθρώπου. (ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ)
  2. Πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα από λογαριασμούς που σου έκρυβαν, ενώ είσαι δικαιούχος.

Ας εξηγήσω εν τάχει τι εννοώ με το δεύτερο, γιατί το πρώτο δεν χωρά κάποιας άλλης εξήγησης από το πασιφανές.

Μόλις το 2014, μάθαμε από τον Αρτέμη Σώρρα - σημερινό εκλεγμένο πρόεδρο του μοναδικού πολιτικού φορέα εκπροσώπησης του Έθνους - πως το 1944 λίγο πριν τελειώσει ο Β' παγκόσμιος πόλεμος, 44 κράτη πήγαν σε ένα μικρό χωριό της Αμερικής για να συμφωνήσουν σε κάτι θετικό για τους λαούς, που όμως τελικά κρατήσανε κρυφό από τους λαούς των χωρών αυτών, μιας και εκείνους αφορούσε.

Ήταν η σύμβαση Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods), που στο ελληνικό κράτος κυρώθηκε με τον αναγκαστικό νόμο 315, περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 45'. 

Πολλοί την γνωρίζουν ως: Σύστημα ισοτιμιών Μπρέτον Γουντς, οικονομικoί παράγοντες ως: ο κανόνας του χρυσού.
Κανείς όμως δεν αναφέρεται στη δημιουργία του ΔΝΤ και της παγκόσμιας τράπεζας ανασυγκρότησης που είμαστε ιδρυτικά μέλη ως χώρα.


Σε αυτή λοιπόν τη συμφωνία, η Ελλάδα, με αρχηγό αποστολής τον τότε διοικητή της ΤτΕ κο Κυριάκο Βαρβαρέσο και έναν από τους εξωτερικούς συνεργάτες τον Ανδρέα Παπανδρέου, τότε περίπου 27 ετών, δώσαμε 65 εκατομμύρια δολάρια και αρκετούς τόνους χρυσό για την δημιουργία των δύο παραπάνω παγκόσμιων θεσμών. Να θυμίσω σε αυτό το σημείο, πως την ίδια ώρα που γινότανε οι οικονομική σύσκεψη, στην Ελλάδα μεταφέρανε τα πτώματα συμπατριωτών μας που πέθαιναν από ΠΕΙΝΑ. Ψωροκώσταινα βλέπεις η Ελλαδίτσα... 

Με αυτή τη συμφωνία λοιπόν και όλα τα παράγωγα αυτής, η Ελλάδα, βάσει παγκόσμιων ισολογισμών είχε το 2007 το αστρονομικό ποσό των 115,5 τρισεκατομμυρίων, μάλιστα σε λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Έτσι λοιπόν και επανέρχομαι στον Αρτέμη Σώρρα, το 2013 υπογράφοντας μεταθανάτιο πληρεξούσιο με τον Δήμο Τροιζηνία και όχι τον δήμαρχο Τροιζηνίας όπως θέλουν να λένε τα παπαγαλάκια, κατέστη να έχει κρατική ισχύ και να μπορεί να καταθέσει δόμηση χρηματοδότησης στην παγκόσμια τράπεζα ανασυγκρότησης κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους. Έτσι ένα χρόνο μετά και αφού είχαν γίνει όλες οι νόμιμες και νομικές κινήσεις, η χρηματοδότηση εγκρίθηκε αφού είχε κατατεθεί ολοκληρωμένη μελέτη για σχεδόν όλους τους δήμους της χώρας μας, με πάνω από 49000 έργα.

Όλα αυτά, έδωσαν την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα, μιας και η κατάθεση δόμησης χρηματοδότησης περιλαμβάνει και ανθρωπιστικούς όρους, να μπορεί κάθε πολίτης που δηλώνει εγγράφως την κυριαρχία του, κάνοντας στην ουσία κάθετη άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και να γίνεται άμεσα δικαιούχος μεριδίου αυτών των κεφαλαίων που εγκρίθηκαν από την Παγκόσμια τράπεζα. 2.3 Τρις, ποσό ασύλληπτο αλλά άκρως πραγματικό με στοιχέια και αποδείξεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ

ΟΠΟΤΕ... ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ.... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ... ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ;;;

Όσο αφορά τώρα την παρανομία των νόμων θα πρέπει ο κάθε ένας πολίτης να μπει στη διαδικασία να ερευνήσει το κατά πόσο υπάρχει ΦΕΚ σύστασης της βουλής σε σώμα ώστε νόμιμα να νομοθετεί.

Είναι η ώρα που πρέπει να ενωθείς και να συστρατευθείς στη μοναδική πλατφόρμα πραγματικής δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Στη μοναδική πλατφόρμα που μπορείς εσύ ο ίδιος να σώσεις τη περιουσία σου. Χωρίς μεσάζοντες και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

Διάβαστε με προσοχή όσα αναφέρονται στο άρθρο και δείτε τι όπλο μπορείτε να έχετε στη κατοχή σας, όταν εσεις αποφασίσετε να δράσετε με τη δική σας βούληση.

 ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη.
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ