Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ποιος θέλει μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες;

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ Ω ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Τελικά πόσοι είμαστε οι Έλληνες στην Ελλάδα; Πόσοι αγαπάνε και νοιάζονται την πατρίδα τους, το γένος τους. 

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες; Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;;; Μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.


Βλέπουμε και έχει γίνει σημαντικά αισθητό στις μέρες της κρίσης, πως τα ανθελληνικά κέντρα που εδράζουν στην Ελλάδα είναι πολλά περισσότερα από όσα πίστευαν και οι πιο απαισιόδοξοι. Βανδαλισμοί, πανό, συνθήματα, να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε ΕΜΕΙΣ…

Τελικά αυτό το ΕΜΕΙΣ τι δηλώνει; Σε ποιους απευθύνεται; Είμαστε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ; Και αν γνωρίζουμε με αυτές τις ενέργειες πως το ΕΜΕΙΣ είναι κάθε ένας που δεν είναι Έλληνας ή είναι, αλλά δεν αγαπά την πατρίδα που μεγάλωσε… Το ΕΣΕΙΣ, είναι όλοι οι υπόλοιποι που νοιάζονται και εν-δια-φέρονται για την Πατρίδα μας, για το Έθνος μας; (ποιος επιθυμεί αυτό τον διαχωρισμό;)

Και τι κάνετε εδώ αν δεν σας ενδιαφέρει η πατρίδα, η οικογένεια και όσα τραγικά γράφετε στα πανό σας και στα συνθήματα σας;

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Φυσικά στα περισσότερα flyers τοποθετούν την διαφήμιση τους, οπότε όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι… Ποτέ δεν ενοχλούνται όμως, για όσα διασπαστικά ρατσιστικά δηλώνουν σε sites και πανό, flyers και συνθήματα.  Πόσο οξύμωρο είναι αυτό; Ποιος τους προστατεύει;

Άλλοι το δηλώνουν σε κατάθεση τους στην αστυνομία:

και αυτός antifa δήλωνε!

Είδαμε πρόσφατα σε κάποια διαμαρτυρία που εμπλεκόμενη βρέθηκε και καθηγήτρια που διδάσκει ελληνόπουλα. Ναι… έτσι φώναζε και αυτή,  «στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η Πατρις – η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς» Και συνεχίζει να διδάσκει ελληνόπουλα, πείθοντας τα με ανιστόρητες ανακρίβειες, ώστε να την ακολουθούν σε τέτοιες πορείες, βανδαλίζοντας και φωνάζοντας κατά της Ελλάδας και έχοντας για πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα… Πιθανόν αγνοούν παντελώς τα ανθρώπινα δικαιώματα για να έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Αν είχαν μπει στη διαδικασία να διαβάσουν κάποια από τα ανθρώπινα δικαιώματα έτσι όπως έχουν καταχωρηθεί και στον ΟΗΕ θα ένοιωθαν μόνο αδελφοσύνη για τον άνθρωπο, όχι μίσος για κάποιον που πιστεύει ή ενστερνίζεται κάτι άλλο από τους ίδιους.

Διαβάζουμε και ενημερώνουμε μπας και αγνοούν βρε αδελφέ!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Άρθρο 1.

Όλοι οι άνθρωποι γεννήθηκαν ελεύθεροι και ίσοι όσον αφορά την αξιοπρέπεια και τα δικαιώµατά τους. Είναι προικισµένοι µε λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συµπεριφέρονται µεταξύ τους µε πνεύµα αδελφοσύνης.

Άρθρο 2.

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που προβλέπει η παρούσα Διακήρυξη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, όπως ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τη θρησκεία, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

Επιπλέον, δε θα πρέπει να γίνεται καµία διάκριση εξαιτίας του πολιτικού, νοµικού ή διεθνούς καθεστώτος της χώρας ή επικράτειας από την οποία προέρχεται κανείς, είτε αυτή είναι ανεξάρτητη είτε υπό κηδεµονία είτε υπεξούσια είτε βρίσκεται υπό οποιονδήποτε άλλο περιορισµό κυριαρχίας.

Δεν θα χρειαστεί να βάλω και άλλα άρθρα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, όποιος δεν κατάλαβε ας διαβάσει και τα υπόλοιπα άρθρα και ας προσπαθήσει να σκεφτεί τι συμβαίνει λάθος και όσοι «πολεμάνε» για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ταυτόχρονα τα καταπατάν;

Ποιος μας θέλει διαιρεμένους και χωρίς λογική;

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πρώτα σε όσους λανθασμένα ακολουθούν πηγές της ιστορίας που δημιουργήθηκαν μόνο για την διάσπαση των ανθρώπων.

Η Ελλάς δικαιότερα και όχι Ελλάδα, είναι η φωτεινή λίθος του πλανήτη μας, είναι το φως το άσβεστο που άφησε παρακαταθήκη, φιλοσοφία, πολιτισμό, μαθηματικά, ιατρική κ.ο.κ Δεν είναι ούτε οι ακροδεξιοί φασίστες που ακούμε, ούτε και όλοι αυτοί που εξουσιάζουν - επειδή βρήκαν την ευκαιρία να λείπει η ουσία, οι πολίτες δηλαδή. Εξάλλου, οι ίδιοι οι εξουσιαστές, και μιλάω για την Ελλάδα, μας το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχουν ή δεν θέλουν να έχουν σχέση με την Ελλάς.

Δεν είναι αυτοί λοιπόν η Ελλάς. Η Ελλάς είναι κάθε ένας δημότης που θέλει να φέρει τις αξίες του γένους μας (Λογική, Ελευθερία, Αρετή, Δικαιοσύνη, Ισότης, Αφθονία, Αλήθεια, Αισθητική, Αρμονία, Ανδρεία, Ευδαιμονία, Γνώθι Σαυτόν) που απ΄όλα αυτά πηγάζουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ποιοι όμως είναι οι κύκλοι που δεν θέλουν την ένωση όλων των ανθρώπων εκτός φυσικά των κομμάτων που είναι ανέκαθεν διχαστικά; Ποιοι με διχαστικά και απειλητικά μηνύματα τρομοκρατούν τον κόσμο και τον σταματάνε από την ένωση του; Ποια ανάγκη είναι αυτή στη τελική που θέλει τον άνθρωπο διχασμένο, τρομαγμένο και υποκινούμενο;

Ιδεολογίες θα μου πει κάποιος… χμμμ ναι ιδέες με λόγια από κάποιους που επί το πλείστον έζησαν σε κοινωνίες με αγράμματους και ανενημέρωτους πολίτες.

Τώρα; Που ο κάθε πολίτης έχει μια ιδέα για τον κόσμο και πολλές φορές την εκφράζει με λόγο;;; Θα μείνουμε στην ατομικότητα της ιδέας μας; Ή θα ενώσουμε τις ιδέες με αξίες και αρχές για να δημιουργήσουμε υγιείς πολιτείες ανθρώπων;

Πάντως το παρακάτω παράδειγμα μόνο διάθεση για συλλογικότητα δεν δείχνει…και δεν είναι το μόνο... Δείχνει μίσος προς την ένωση του έθνους μας, την ένωση κάθε υγιούς κύτταρου της κοινωνίας ώστε να δομήσουμε πολιτεία ανθρώπων.

Τρίτη 16 Μαρτίου

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ "ANTIFA" ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΑΛΩΠΕΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

"ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ"

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ;

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

https://www.facebook.com/arhontas14/posts/10221880370992010

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16-03-2021


Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο από όσα μας γράφει και ο συνέλληνας παραπάνω, μόνο πως τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί πάνω από 250 σε όλη την Ελλάδα, με βανδαλισμούς μικρούς και μεγάλους. Από μικροφθορές, μέχρι πυρπόληση γραφείου. Με αποκορύφωμα την επίθεση 50 και πλέον κρανοφόρων σε ομιλία του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στο δημαρχείο του Υμηττού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.  


ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ…

ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη.
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ