Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Πως θα ακουστεί μια φωνή μονάχα!!!

Η άδικη φίμωση ανθρώπων δημιουργεί φόβο και σε άλλους να μιλήσουν για το δίκαιο

Σε παλιότερο μου άρθρο έχω αναφερθεί στην εξάρτηση της δικαιοσύνης από συμφέροντα, γνωριμίες, συμφωνίες αλλά και πολλά άλλα. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το θέμα της δικαιοσύνης από μια διαφορετική οπτική. Αυτή του δικαστικού λειτουργού που θέλει να μιλήσει για όσα πιθανόν έχει βιώσει, και να τα επικοινωνήσει σε όλους τους πολίτες, αλλά οι "συνθήκες" δε του το επιτρέπουν.

Μια τέτοια υπόθεση ήταν και η κα Μαρία Μαργαρίτη, δικαστής Ιωαννίνων.. Που κατά τη ταπεινή μου γνώμη και μετά από έρευνα, γνωρίζοντας φυσικά όπως αναφέρω παραπάνω τις αγκυλώσεις της δικαιοσύνης, πως... όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Σίγουρα υπάρχουν και αρκετά περίεργα στην υπόθεση.

Κάποιοι θα γνωρίζουν την υπόθεση, κάποιοι σίγουρα θα αγνοούν πως κατέληξε το συγκεκριμένο θέμα.

Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα, με τη μορφή της αποπομπής και στην ουσία της διαπόμπευσης, εφόσον κρίθηκε ανεπαρκής και μη συνεργάσιμη.

Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!!!!» Φανταστείτε τι θα γινόταν αν έβγαιναν εκείνη τη περίοδο και άλλοι δικαστές να συμπαρασταθούν και να πούνε τι έβλεπαν, όπως και στον χώρο των ηθοποιών, τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Η δικαστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση. Όπως και φυσικά η δικαιοσύνη δεν έλαβε υπόψη τα λεγόμενα της.

πηγή

Βαριές κατηγορίες από έναν άνθρωπο εκ των έσω που λέμε...

Φυσικά, 12 χρόνια σχεδόν μετά τα δημοσιεύματα για το παραπάνω θέμα, εμφανίστηκαν οι άνθρωποι που έχουν ανακαλύψει ξαφνικά τον τροχό και έχουν δει το φως το αληθινό, προστατεύοντας όλους εμάς, και αναφέρομαι στα ανθ-ελληνικά χοαxes για να πουν πως δεν εκδιώχθηκε αλλά την "έπαψαν" τάχα μου ως μη συνεργάσιμη και ανεπαρκής, και άλλα πολλά... (πηγή)

Να φανταστείτε πως την κατηγόρησαν με την ίδια κατηγορία που εκείνη είχε καταγγείλει...

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με το υπ’ αριθμ. 37/1998 βούλευμα που εξέδωσε, παρέπεμψε σε δίκη τούς Μαρία Μαργαρίτη, Ευδοκία Μιχαλοπούλου και Ιωάννη Σαμαρά για σειρά αδικημάτων, από τα οποία, στη συνέχεια, τους απάλλαξε το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας με το σκεπτικό ότι δεν προέκυψαν καθόλου ενδείξεις ενοχής εις βάρος τους.

Εντούτοις, το συγκεκριμένο βούλευμα αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο και τελικά, με το υπ’
αριθμ. 114/2000 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, παραπέμφθηκε η κ. Μαρία Μαργαρίτη η οποία στο μεταξύ προήχθη σε εφέτη ­στο Τριμελές Εφετείο, προκειμένου να δικαστεί για απόπειρα απάτης, ψευδή δήλωση και ηθική αυτουργία στις πράξεις της ψευδούς δήλωσης και της ψευδούς βεβαίωσης που αντιμετώπιζαν αντιστοίχως η κ. Ευδοκία Μιχαλοπούλου και ο κ. Σαμαράς, οι οποίοι παραπέμφθηκαν και για απλή συνέργεια στην απόπειρα απάτης, ενώ παράλληλα ο τελευταίος κατηγορήθηκε και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Το Τριμελές Εφετείο Μακεδονίας την αθώωσε από την κατηγορία της απόπειρας απάτης επειδή υπαναχώρησε από τη δήλωση για το ακίνητο, ωστόσο η κ. Μαρία Μαργαρίτη καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για ψευδείς δηλώσεις και ηθική αυτουργία σε αυτές. 

Αντιλαμβάνεστε πως οποιαδήποτε φωνή μιλάει για τις βρωμιές που έζησε από μια θέση κλειδί, είτε την αποκαλούν τρελή είτε απειλούν, είτε μένει στην αφάνεια...

Για να είμαι δίκαιος. Μερικοί επαγγελματικοί χώροι πραγματικά, αν τους βιώσεις αρκετά χρόνια, ή παθαίνεις ανοσία σε όσα βλέπεις και βιώνεις, είτε αποκτάς τα θέματα σου, πιέζοντας τον εαυτό, λόγω ανάγκης.

Αναρωτηθείτε τώρα, με όσα έχουν συμβεί και εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα, θεωρείτε πως θα βγει κάποιος από τους δικαστές-εισαγγελείς να πούνε όσα βιώνουν, και να το κάνουν μεμονωμένα;

Θυμηθείτε μόνο την υπόθεση Noor1.

Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ αγαπητοί συμπολίτες μου. Αν δεν υπάρχει συλλογικότητα και βοή - θεία από όλους εμάς, δεν θα μπορέσει να καταφέρει τίποτα ο άνθρωπος ως μονάδα. "Αν η ΜΟΝΑΔΑ δεν εισέλθει στην ολότητα, θα παραμείνει για πάντα μονάδα"

Για να μπορέσει ο δικαστικός λειτουργός να λειτουργήσει με πραγματική δικαιοσύνη  πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες, όταν υπηρετεί με συλλογική συνείδηση τους πολίτες, θα πρέπει να έχει τον απαραίτητο σεβασμό και προστασία από κάθε πολίτη.

Αφού φυσικά ο πολίτης γίνει ενεργός πολίτης.

Ελάτε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ασφάλειας για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να ζει με δίκαιο και αξίες.

Ελλήνων Συνέλευσις - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη.
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ