Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Μητρώο αρνητών του εμβολίου σε όλη την Ευρώπη;

Μητρώο με τους αρνητές του εμβολίου θα κρατούν οι αρχές της Ισπανίας

Όσο και αν μας φέρνει πίσω στις μνήμες μας, λίστες αντιφρονούντων και άλλα τέτοια, είναι ένα γεγονός. Ανακοινώθηκε από την Ισπανία και αναφέρεται στους αρνητές του εμβολίου. Διαβάζουμε στο Έθνος:

Οι αρχές της Ισπανίας θα τηρήσουν μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο θα μοιράζονται και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, το μητρώο αυτό δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας της χώρας τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta, ο Σαλβαδόρ Ίγια υπογράμμισε εκ νέου πως ο εμβολιασμός κατά του νέου κορονοϊού, που ξεκίνησε στην Ισπανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν είναι υποχρεωτικός.

Χρυσώνουν το χάπι με τη μη δημοσιοποίηση, λες και ενδιαφέρει κάποιον, αν θα δημοσιεύσουν τα στοιχεία του για κάτι που έπραξε με ελεύθερη βούληση… Αστειότητες!

Με λίγα λόγια θα κρατάνε λίστες με ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν (είναι φυσικό δίκαιο του καθενός να αποφασίζει για τη ζωή του) θα έχουν όλα τα στοιχεία τους και θα γνωρίζουν τα πάντα γι’ αυτούς.

Εφόσον όμως δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για κάθε χώρα ξεχωριστά, γιατί θα πρέπει να μοιράζονται τις λίστες – μητρώα με τις άλλες χώρες; Μήπως γιατί αν θες να πας σε μια χώρα που είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, θα πρέπει να εμβολιαστείς ή θα σου απαγορεύουν την είσοδο σε αυτή;

Αυτά που ζούμε είναι πέρα από τα πλαίσια της λογικής και συμβαίνουν επειδή οι λαοί, οι πολίτες κάθε χώρας το έχουν αφήσει να συμβαίνει.

Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν κρατούσαν λίστες για οτιδήποτε αρνούμασταν να εκτελέσουμε;;;

Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι δυσοίωνο, και αν δεν πάρει θέση κάθε πολίτης σε αυτές τις καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα χάσουμε και ότι έχουμε μέχρι και σήμερα.

Αρνήσου να αποφασίζουν άλλοι για εσένα!
Αρνήσου να σε φακελώνουν για κάτι που έχεις δικαίωμα να πράξεις!
Αρνήσου την επανάληψη της ιστορίας.
Αρνήσου κάθε τι δεν έχει ΛΟΓΙΚΗ.

Ελλήνων Συνέλευσις ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι μας επιφυλάσσει ο νέος Ποινικός Κώδικας

Σύστημα ή καθεστώς;
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

 Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ