Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Θα το πάμε μέχρι το τέλος, γιατί ξέρουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι ένας ακόμα κομματικός μηχανισμός όπως πολλοί νομίζουν. Είναι ο μοναδικός ανθρωποκεντρικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την ανάγκη χιλιάδων ενεργών Ελλήνων να αλλάξουν το άδικο που βιώνουμε δεκαετίες τώρα.

Ο πόλεμος που δέχτηκε και δέχεται είναι ανηλεής και συνεχόμενος. Η προπαγάνδα και η συκοφαντική δυσφήμηση του εκλεγμένου προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα αλλά και χιλιάδων μελών της, δείχνει να είναι αμελητέα ποσότητα για αυτούς που διαχειρίζονται τη ζωή μας. Κατά τ' αλλά νοιάζονται για εμάς.

Η ανάγκη τώρα για την δημιουργία πολιτικού φορέα, γεννήθηκε από τη θέληση ενεργών πολιτών να αλλάξουν άρδην τη πολιτική κατάσταση στη χώρα μας καθιερώνοντας ένα αξιακό σύστημα που θα κάνει δικαιότερη τη κοινωνία. Ένας άλλος λόγος, ήταν ανυπαρξία κάποιας κίνησης να ενώνει κάθε διαφορετικότητα κάθε πολίτη. Αριστεροί-δεξιοί-κεντρώοι-αναρχικοί-μηδενιστές, όλοι θέλουν να ανήκουν κάπου, αλλά διαχωρισμένοι από το σύνολο. 

Έχουμε πει πολλές φορές πως ο πολίτης είναι αυτός που παράγει-δημιουργεί και κάνει πολιτική αλλά προάγει και τον πολιτισμό. Οπότε, οι λέξεις δηλώνουν από μόνες τους την διαφορά με τα κόμματα (κόμμα-κομμάτι-διαχωρισμός).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ= αυτός που φέρει μέσα του πολίτες, διαφορετικούς πολίτες. Αυτό που τους ενώνει είναι πως είναι όλοι ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ δηλαδή ενεργοί πολίτες.

Το δομημένο περιβάλλον τώρα που έχει δημιουργήσει η Ελλήνων Συνέλευσις, είναι πως σε μικρό διάστημα ενεργοί πολίτες δημιούργησαν πυρήνες σε κάθε καποδιστριακό δήμο, ώστε να έχουν θεσμική φωνή όλοι οι ενεργοί πολίτες του δήμου αυτού (με αυτό καταρρίπτεται πως τα γραφεία ανήκουν στον Αρτέμη Σώρρα.)
Αυτές είναι οι Ελλήνων Συνελεύσεις. Κάτι που ενώ μιλάνε όλοι για συνελεύσεις πολιτών τους ενοχλεί το Ελλήνων.

Σε αυτά τα γραφεία ο κάθε πολίτης μπορεί να έρθει και να παράξει πολιτική, ως πολίτης. Η εκπαίδευση στη διοίκηση είναι απαραίτητη στην εύρυθμη λειτουργία της πολιτείας, μιας και στην Ελλήνων Πολιτεία που έχουμε ως απώτερο σκοπό, η δημόσια διοίκηση θα γίνεται από τους ίδιους τους πολίτες και τους εκπροσώπους που θα επιλέγουν.

Η ένωση όλων των ανθρώπων στα πλαίσια μιας ομάδας είναι άκρως απαραίτητο. Οι αποφάσεις πρέπει να βγαίνουν μόνο με γνώμονα το αξιακό σύστημα των 33 Ελλάνιων πρωτοκόλλων.

Θα το πάμε μέχρι το τέλος, γιατί ξέρουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας.   


Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση από την συνέντευξη μου στο Ιλλυρία web tv και τον συνελληνα Νίκο Σαλωνίτη όπου συζητήσαμε για όλα τα παραπάνω αλλά και για άλλα πολλά.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Καλησπέρα σε όλους. Στο Ράδιο Ιλλυρία και πάλι μαζί σας για μια ζωντανή εκπομπή στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας της «Ελλήνων Συνέλευσις».
Η «Ελλήνων Συνέλευσις» που στις εκλογές αυτές τις φετινές θα κατέβει – θα ανέβει μάλλον, στις εκλογές με 420 και πλέον υποψηφίους. Ένας από αυτούς είναι ο Ηλίας Καλλέργης από το νομό Αττικής. Ηλία καλησπέρα.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους τους τηλεθεατές του Ιλλυρία TV, καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Ηλία είμαστε εν όψει εκλογών. Η προεκλογική εκστρατεία η δικιά μας, βεβαίως, δεν έχει να κάνει με εκλογές ακριβώς. Είναι μια εκστρατεία που γίνεται εδώ και 6 χρόνια, 7 και θα συνεχιστεί ακριβώς όπως συνεχίζεται και μετά τις εκλογές, διότι ο σκοπός μας Ηλία, είναι η ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για αλήθειες που για πρώτη φορά ήρθαν στο φως, δεν έχουν σχέση με ό,τι μαθαίνουν οι Έλληνες πολίτες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικά για την πολιτική ζωή. Έτσι δεν είναι;

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Ναι, ναι, σαφώς. Είναι αγώνας ενημέρωσης εδώ και 6 χρόνια για να ενημερώσουμε για όλα τα στοιχεία που μας έφερε ο πρόεδρός μας, ο εκλεγμένος πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας.
Με τα στοιχεία λοιπόν, με βούλες και με σφραγίδες του Κράτους, παγκόσμιους θεσμούς. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και με αυτά ενημερώνουμε και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες πολίτες.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Έτσι ακριβώς, Ηλία.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Δεν είναι κάτι εύκολο. Εγώ πολλές φορές λέω ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, αλλά όλα τα στοιχεία υπάρχουνε δημόσια και μπορεί να τα βρει ο οποιοσδήποτε πολίτης που τον ενδιαφέρει μια καλλίτερη πατρίδα, ένα καλλίτερο μέλλον.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Έτσι είναι Ηλία, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα και αυτός είναι ο αγώνας μας. Ο αγώνας ενημέρωσης. Διότι όποιος πολίτης μπει και δει τα επίσημα – και μόνο τα επίσημα – στοιχεία, είτε από ένα γραφείο, είτε από ένα μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» που θα τα δείξει και θα τα αποδείξει, είτε μόνος του να μπει στο διαδίκτυο στις σωστές σελίδες που δείχνουν τα επίσημα στοιχεία και όχι απλά δημοσιεύματα, και δει τις αλήθειες, είναι δεδομένο ότι συντάσσεται στον αγώνα και δεν φεύγει ποτέ από τον αγώνα μέχρι την τελική απελευθέρωση της χώρας. Αυτό είναι λοιπόν, το μέλημά μας. Υπάρχει μια άποψη, Ηλία, που κυκλοφορεί, έχω ακούσει κάποιους πολίτες, συζητώντας να λένε ότι δεν πήγαμε καλά στις Ευρωεκλογές, που σημαίνει ότι ο κόσμος, δε μας θέλει μάλλον. Αυτό, είναι πέρα για πέρα ψευδές, Ηλία, έτσι;

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Σαφώς. Η προπαγάνδα που έχει δεχθεί η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ειδικά ο πρόεδρός της, που παράνομα – να το πούμε και αυτό και να το τονίσουμε κιόλας – παράνομα κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, εδώ και 12 μήνες, χωρίς καμία κατηγορία, μιας και είδαμε στις προηγούμενες εκλογές, στις Ευρωεκλογές, ότι ήταν και υποψήφιος – που αυτό σημαίνει ήταν με 5 χρόνια τουλάχιστον, καθαρό ποινικό μητρώο – άρα δεν υπάρχει κάποια κατηγορία για να σταθεί σε όλα αυτά τα ψεύδη που λένε οι δημοσιογράφοι, επί των πλείστων και οι πολίτες που τα ακολουθούν. Γιατί δεν έχουμε ακούσει κάποιον θεσμό ή κάποιον πολιτικό να μιλάει με αρνητικά λόγια για τον Αρτέμη Σώρρα και την «Ελλήνων Συνέλευσις». Ίσα – ίσα, υπάρχει σεβασμός από το 2016, με την διαταγή που έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας στον πρωθυπουργό, υπήρχε ο απόλυτος σεβασμός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.
Άρα είναι λίγο περίεργο για να γίνει κατανοητό, ότι ο Αρτέμης Σώρρας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται παράνομα (εγκλεισμένος). 

Έχουμε δεχθεί ΤΑ αίσχη από προπαγάνδα και μας λοιδωρούνε χωρίς λόγο. Για αυτό είπα κιόλας πριν, Νίκο, ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
Είναι, νομίζω, όχι οξύμωρο, είναι απαράδεκτο να δείχνεις κρατικά έγγραφα και να θεωρούν ότι είναι πλαστά ή να δείχνεις – όπως είδαμε πρόσφατα σε δικαστήριο – να προσκομίζεις, έγγραφο φ.ε.κ, Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσης στην πρόεδρο της έδρας και να σου λέει ότι «θέλω το πρωτότυπο», ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι τα φ.ε.κ βγαίνουν από το Εθνικό Τυπογραφείο και επάνω έχουν ηλεκτρονικό αποτύπωμα που επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του.
Άρα είναι δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος, αλλά αν μπει στη διαδικασία, Νίκο, και ασχοληθεί πραγματικά με τις προγραμματικές δηλώσεις και με όλα τα στοιχεία που παρέχουμε σε όλους τους πολίτες, θα αλλάξει εντελώς γνώμη.
Άρα δεν μας – και συγγνώμη κιόλας – δεν μας ενδιαφέρουν τα ποσοστά. Μας ενδιαφέρει η Ελληνικότητα, μας ενδιαφέρει ο Έλληνας πολίτης. Μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να ενημερωθεί για όλα αυτά που θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε και να φέρουμε στην Ελλάδα μας. Σε μια χώρα που την έχουν κάνει ξέφραγο αμπέλι.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Είναι σαφές ότι δε μας ενδιαφέρουν τα ποσοστά, με την έννοια που ενδιαφέρουν άλλα κόμματα. Άλλα κόμματα που προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο για να πάρουν τα ποσοστά και να ανεβούν σε μια κυβέρνηση για να κάνουν όλα αυτά που θα τους διατάξουν κάποιοι άλλοι να κάνουν και που βεβαίως δεν έχουν να πουν τίποτα αληθινό. Τελικά, πάντα με ψέματα και πάντα με υποσχέσεις. Και αυτή τη φορά, ούτε καν με υποσχέσεις. Υπάρχει, πάντως, ένα κλίμα στην κοινωνία αυτή τη στιγμή, Ηλία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι βεβαίως και έχουν «ψυλλιαστεί», θα πω τη λέξη, γιατί δεν κάνουν τον κόπο να γνωρίσουν μόνοι τους και να έχουν σαφή άποψη. «Ψυλλιάζονται» μόνο από αυτά που γίνονται, ότι κάτι τρέχει μεγάλο με το κομμάτι της «Ελλήνων Συνέλευσις». Έχουν μια μικρή ελπίδα – επαναλαμβάνω δεν μπαίνουν στον κόπο να το δουν για να μη μείνουν στην ελπίδα, όπως συνηθίζουν να κάνουν δυστυχώς – υπάρχει, λοιπόν, μια τέτοια κρυφή ελπίδα μέσα τους. Περιμένουν να δούνε. Θέλουνε να μας βλέπουν να συνεχίζουμε και βεβαίως να κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε. Αλλά περιμένουνε να δοθεί λύση, χωρίς αυτοί να συμμετέχουν με κανένα τρόπο. Ενδεχομένως ούτε και ψηφίζοντας. Δηλαδή, σου λέει «Εντάξει, εγώ τώρα αποχή. Είμαι συνειδητοποιημένος της αποχής, δεν θέλω κανέναν. Αλλά, σας βλέπω και μακάρι να το κάνετε.». Ή ο άλλος σου λέει «Εντάξει, αναγκαστικά θα πρέπει να ψηφίσω αυτή τη φορά, το τάδε κόμμα γιατί έχω μια υποχρέωση. Αλλά μακάρι…». Δηλαδή, υπάρχει ένα τέτοιο κλίμα, το οποίο είναι βεβαίως… Τι να πω τώρα; Δε βρίσκω τη λέξη.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Για αυτό κιόλας δε μας ενδιαφέρουν, Νίκο, τα ποσοστά. Μας ενδιαφέρει να ενημερωθεί ο Έλληνας πολίτης. Και εφόσον αυτή τη στιγμή, αυτή την περίοδο και εδώ και 6 χρόνια, δεν ακούει την «Ελλήνων Συνέλευσις», επειδή θεωρεί ότι είναι άνθρωποι που απλά τους έχει εξαπατήσει κάποιος. Θα πρέπει με θεσμική φωνή, αυτή τη φορά, να μπούμε στη Βουλή με οποιαδήποτε δύναμη μπορούμε, ώστε να ακουστεί η φωνή μας θεσμικά, πλέον.
Γιατί με το που μπούμε στη Βουλή, θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις και για το φ.ε.κ., που δεν υπάρχει, για τη σύσταση της Βουλής. Θα ανακινήσουμε τέλος πάντων, πάρα πολλά θέματα, τα οποία είναι στο συρτάρι ή στο αρχείο, γιατί κάποιος από όλους αυτούς τους πολιτευτές, μέχρι στιγμής, δεν τα ανακινούσαν. Άρα, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι μπαίνοντας οι μηχανισμοί – θα πω εγώ – της «Ελλήνων Συνέλευσις» στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι μηχανισμοί αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι, οι άξιοι υποψήφιοι ενεργοί πολίτες της «Ελλήνων Συνέλευσις». Θα ακουστεί καθαρά και δυνατά η φωνή μας και φυσικά δε θα μπορούν να κρύψουν τίποτα τότε ούτε τα κανάλια, ούτε οι δημοσιογράφοι, αλλά ούτε κανένας, Νίκο.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Η αλήθεια, Ηλία, είναι ότι οι μόνοι οι οποίοι, αυτή τη στιγμή κρύβουν την αλήθεια, είναι τα κανάλια. Οι θεσμοί προσπαθούν να είναι, όσο γίνεται συνεπείς. Βεβαίως τώρα, άρχισαν και οι δικαστικοί να ταράζουν τα νερά τους.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Αυτό ήθελα να αναφέρω, ότι ενώ οι πολιτικοί δεν αναφέρονται καν, ίσα – ίσα μιλάνε και μέσα στη Βουλή, υπάρχει κοινοβουλευτικός έλεγχος για τις μετοχές, υπάρχουν φ.ε.κ. για την Ανατολή, υπάρχουν όλα τα στοιχεία, βλέπουμε μια δικαιοσύνη που πραγματικά έχει γίνει Ιερά Εξέταση και δεν ακούει και δεν δέχεται τίποτα από όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, παρά μόνο ακούνε τη συνείδησή τους. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα από το 2019, Ευρωπαϊκοί νόμοι, που πρέπει να διασφαλίζουν τα δικαιώματα του πολίτη.
Και αυτό, μέσα αναφέρει κιόλας το άρθρο 177 του ποινικού κώδικα, που προστίθεται το 177 Α’, που πρέπει πλέον να εξετάζουν κάθε απόδειξη. Κάτι που δεν έγινε στην προηγούμενη δίκη που αναφέραμε, Νίκο.
Αλλά νομίζω ότι σιγά – σιγά… Όχι νομίζω, γνωρίζω ότι σιγά – σιγά, ενεργοποιώντας τον κόσμο να καταλάβει και να κατανοήσει όλα αυτά που κάνουμε. Ότι θα μπούνε και εκείνοι στη θέση τους. Δηλαδή, από κάπου πρέπει να ελεγχθούν, οι αποφάσεις που παίρνουνε είναι στο όνομα του ελληνικού λαού. Και εκεί, πρέπει να τονίσουμε στη δικαιοσύνη ότι οι αποφάσεις πρέπει να είναι σωστές, σύννομες και να μην έχουνε κανένα ψεγάδι.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Βεβαίως και τα ποσοστά είναι ένα κομμάτι και βεβαίως η συμμετοχή των ανθρώπων, του λαού, αυτού του έθνους, είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Αλλά βεβαίως, πρέπει να πούμε για μια  ακόμα φορά Ηλία, ότι αυτό το σχέδιο το οποίο εκτελείται από τον μηχανισμό Αρτέμης Σώρρας, είναι ένα τεράστιο σχέδιο. Είναι ένα σχέδιο με πάρα πολλές βαθμίδες, με πάρα πολλά κομμάτια, στην αποστολή αυτή του Αρτέμη.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Και παράλληλες οδούς.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Βεβαίως, βεβαίως. Και ένα από αυτά τα κομμάτια, είναι και το να εκτεθούνε κάποιοι θεσμοί. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν αρχίσει να εκτίθενται κάποιοι δικαστικοί θεσμοί, κάποια δικαστήρια βγάλανε αποφάσεις οι οποίες δεν στέκουνε και βεβαίως θα τα βρουν μπροστά τους. Αλλά, αν προσέξεις, πολύ σωστά είπες πριν ότι οι πολιτικοί, ο πολιτικός κόσμος προσπαθεί να είναι προσεκτικός. Οι περισσότεροι έχουν κινηθεί νομικά τυπικά σωστά. Δηλαδή, απαντήσανε θετικά και όπως έπρεπε. Βεβαίως δεν πράξανε, έτσι;
Η Τράπεζα της Ελλάδος, βεβαίως, έχει μια αμαρτία μεγάλη, διότι ακόμα δεν έχει μιλήσει επίσημα. Και ο Άρειος Πάγος – ήθελα να σταθώ λίγο σε αυτό – αν προσέξεις, έχουμε κάποιους δικαστές ναι μεν, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις δικαστικές αίθουσες σε καφενεία, γιατί είναι εντεταλμένοι να το κάνουν. Με κάθε τρόπο να κρατήσουν την αλήθεια, να μην βγει. Αλλά, ο Άρειος Πάγος – πρόσεξε να δεις – προσπαθεί να είναι τυπικός μέχρι και σήμερα. Δηλαδή πρώτον, έχει δώσει τρεις, δύο και μια τρίτη τώρα, θα δώσει πιστοποιήσεις  για την «Ελλήνων Συνέλευσις». Μια για να δημιουργηθεί ο φορέας το ’15, έβαλε σφραγίδα, ενώ το καταστατικό γράφει ξεκάθαρα ότι βασίζεται στην αξιοποίηση των οικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα,

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Και αναφέρει και όλες τις καταγγελίες που γράφουμε στην Ιδρυτική Διακήρυξη.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Τα πάντα, τα πάντα. Τις προγραμματικές δηλώσεις στις Ευρωεκλογές, τις σφράγισε ο Άρειος Πάγος. Παρότι πάλι, βασίζονται όλες οι προγραμματικές δηλώσεις στα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή ο Άρειος Πάγος, προσπαθεί να είναι σωστός. Βλέπεις. Κάποιοι δικαστές βγαίνουνε…

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Όσο γίνεται τυπικός, Νίκο. Απλά βλέπουμε ότι ακόμα και οι διορισμοί που γίνονται από την εκάστοτε κυβέρνηση, βλέπουμε ότι έχουνε συγκεκριμένο σκοπό, να χτυπήσουνε την ίδια τη δικαιοσύνη, γιατί βάζουνε δικούς τους ανθρώπους.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Σαφώς.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Άρα, δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση, ότι η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι ανεξάρτητη. Σε καμία περίπτωση. Ίσα – ίσα είναι δεσμευμένη. Εγώ θα έλεγα ότι είναι τυφλή και πολλές φορές κουφή. Άρα δηλαδή, δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν πράττει αυτά που πρέπει να πράξει. Το είδαμε πρόσφατα.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Βεβαίως, βεβαίως. Θα αναφερθούμε. Αυτό που θέλω να καταλήξω και που θέλω να επικεντρωθώ, είναι το εξής Ηλία. Γνωρίζουνε πολύ καλά, ότι έρχεται, ότι είναι πολύ κοντά η μέρα που θα λογοδοτήσουν. Το γνωρίζουν πολύ καλά. Για αυτό και προσπαθούν να μην εκτίθενται όσο μπορούνε. Εκεί θέλω να καταλήξω και φαίνεται, έτσι;

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Σαφώς, σαφώς, φαίνεται. Εμείς θα προχωρήσουμε όλες τις διαδικασίες, τις νομικές, έτσι και αλλιώς, μέχρι τελευταίο βαθμό. Δηλαδή, αν λέγεται αυτό Άρειος Πάγος, αν λέγεται Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα το πάμε μέχρι το τέλος, γιατί ξέρουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Ξέρουμε ότι όλα τα στοιχεία που έχουμε, είναι αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα. Άρα, πρέπει να κατανοήσει και ο κόσμος, ότι δε καθόμαστε να πούμε κάτι απλά για να πούμε, όπως λένε τα κόμματα, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί, αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί.
Είμαστε εδώ για να πούμε την αλήθεια, να κοιτάξουμε τον πολίτη στα μάτια και να του πούμε ότι είμαστε η πραγματική του φωνή.
Για αυτό κιόλας, ζητάμε πλέον την ψήφο, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, Νίκο.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Έτσι ακριβώς. Τα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη του Σώρρα, πλέον, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει, παρότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι εσώκλειστος – χωρίς κατηγορία βέβαια, έτσι; - τα οικονομικά εργαλεία είναι αδιαμφισβήτητα, έτσι; Όταν ο ίδιος ο  Άρειος Πάγος, σου πιστοποιεί – πέραν από τις δίκες που κερδίσανε τα οικονομικά εργαλεία, έτσι; Το ’13 και μια το ’17. Όταν ο Άρειος Πάγος, λοιπόν, δέχεται προγραμματικές δηλώσεις από ένα κόμμα, που είναι πρωτοφανές αυτό, έτσι δεν είναι Ηλία; Δεν έχει ξαναγίνει κάποιο κόμμα ή κάποιος φορέας να καταθέσει.  

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Βλέπουμε ότι τα κόμματα εξουσίας ή μη, όπως είπα και σε άλλη εκπομπή, κοινοβουλευτικά ή μη, να εξαγγέλουνε, σε κάποιο σημείο που θέλουν να πάνε, είτε λέγεται Δ.Ε.Θ., είτε λέγεται Ζάππειο και να εξαγγέλουν απλά ένα πρόγραμμα που να εναλλάσσεται απλά και κατά το δοκούν όπως τους συμφέρει. Παρόλα αυτά, δεν δεσμεύονται σε καμία περίπτωση ότι θα τα πράξουνε. Και όπως βλέπουμε, όπως είδαμε από το παρελθόν το πρόσφατο, αλλά και πιο παλιά, βλέπουμε να εξαγγέλουνε και τελικά να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Γιατί μετά, όταν έρχεται η ώρα της κρίσης που λέμε, δεν κάνουνε τίποτα.
Όπως θυμάστε, ο Αλέξης ο Τσίπρας, είχε πει ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια, ενώ μπορούμε να το κάνουμε. Γιατί είναι συγκεκριμένο φ.ε.κ.. Είναι ο 3845, το 65Α το φ.ε.κ που είναι το 2010. Είναι ένας συγκεκριμένος νόμος που αυτή τη στιγμή, αν και μας είπε ο πρωθυπουργός ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν υπάρχει κάποιο φ.ε.κ. που να αναιρεί τον 3845, αλλά ούτε και τον 3847 που είναι συμπληρωματικός του 3845. Είναι πολύ μπερδεμένα και πρέπει να γίνουν λίγο κατανοητά. Και αν μου δώσεις λίγο χρόνο Νίκο, σε αυτό το κομμάτι, να αναφέρω για αυτούς τους δύο νόμους, που είναι πολύ χαρακτηριστικοί και δείχνουν και την… πώς να το θέσω… και την επιρροή που υπάρχει από τις ξένες δυνάμεις, αλλά και την πρωτοφανή παράβαση του συντάγματος.
Τι θέλω να πω με αυτό; Στον 3845, είναι ένας νόμος, ο οποίος είναι το πρώτο μνημόνιο και συγκεκριμένα στο άρθρο 1, παράγραφος 4, λέει συγκεκριμένα ότι, πρέπει οποιαδήποτε σύμβαση υπογράφει ο υπουργός οικονομικών με τους θεσμούς, θα πρέπει να έρχεται σε εύλογο χρονικό διάστημα βάση του άρθρου 42 του Συντάγματος, στη Βουλή για κύρωση. Αυτό σημαίνει ότι, πρέπει να έρχεται στη Βουλή για να κυρώνεται, δηλαδή να ψηφίζεται από όλα τα κόμματα. Πρέπει να θυμηθούμε ότι, οι κυβερνήσεις, δεν είναι αυτές που κυβερνάνε στην ουσία, η Βουλή κυβερνάει και αυτή βγάζει και τους νόμους. Δηλαδή, και οι 300, όχι μόνο το κυβερνών κόμμα. Οπότε, θα έπρεπε μέχρι τώρα να έρχονται όλες οι αποφάσεις που έχει φέρει, είτε λέγεται Τσακαλώτος, είτε λέγεται Στουρνάρας – πιο παλιά – είτε λέγεται Βαρουφάκης, να έρχονται στη Βουλή για να ψηφίζονται.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι έξι μέρες μετά από τον συγκεκριμένο νόμο, τον 3845, βγάζουν έναν νόμο που είναι εντελώς άσχετος, είναι για κάτι βοηθηματούχους και για κάποια δώρα και επιδόματα, που στο άρθρο 1, παράγραφος 9, συγκεκριμένα αλλάζουν την παράγραφο 4 του προηγούμενου νόμου που σας ανέφερα και αντί της λέξης «κύρωση», τίθενται οι λέξεις «συζήτηση» και «ενημέρωση». Και το αποκορύφωμα, είναι ότι «και ισχύουν από την υπογραφή τους». Πού μας λέει τι, Νίκο, αυτό;
Ότι όλα τα κόμματα, είναι κατασχεμένα και θα πρέπει κάποια στιγμή να το κατανοήσει και ο κόσμος.
Δηλαδή, υπογράφει ο Τσακαλώτος ή ο εκάστοτε τέλος πάντων υπουργός οικονομικών, με τους θεσμούς, οτιδήποτε γίνεται. Που βλέπετε ότι και στα κανάλια ακόμα, μάχες, έρπη έβγαζε από το άγχος, γίνονται όλα, τα χίλια δυο και τελικά δεν φέρνουν όλα αυτά που ψηφίζονται και στην Ευρώπη, για να τα ψηφίσουμε και στην Ελλάδα; Είναι ανήκουστο, άλλα δεν είναι πρωτότυπο, σε μια χώρα που έχουνε καταπατηθεί τα πάντα, που υπάρχει – ας πούμε – η καταπάτηση του Συντάγματος και υπάρχουνε αντισυνταγματικοί νόμοι, εκατοντάδες.
Άρα, πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος ότι όλα αυτά τα κόμματα – ψηφίσει δεν ψηφίσει – θα μπούνε στη Βουλή και θα κάνουν ό,τι θέλουν. Θα παίρνουνε την εντολή του λαού και σαν αντιπρόσωποι, θα κάνουνε εκείνοι ό,τι γουστάρουν. Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά με την «Ελλήνων Συνέλευσις», Νίκο. Που το γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι.
Εμείς, δεν είμαστε αντιπρόσωποι κάποιου. Είμαστε εκπρόσωποι του έθνους. Που το έθνος, είναι οι πολίτες. Άρα οι πολίτες και τα τοπικά γραφεία, οι τοπικοί δημοτικοί οργανισμοί, ανά δήμο που υπάρχουν, είναι αυτοί που δίνουν την εντολή σε εμάς, τους μηχανισμούς να εκτελέσουμε αυτές τις αποφάσεις που πήραν. Για το καλό του τόπου, για την ευημερία του τόπου, για να ευδοκιμήσει ο τόπος.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Μάλιστα.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Άρα πρέπει να μείνουμε σε αυτό και να γίνει πλέον κατανοητό.  

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Είναι σαφές ότι έχουν κάνει αίσχη, πάρα πολλά, σε όλα τα επίπεδα και αυτό που είπες είναι ένα παράδειγμα. Και πάρα πολλά, χειρότερα ακόμα από αυτό.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Ένα παράδειγμα.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Το κακό για αυτούς, Ηλία, είναι ότι τα πάντα έχουν καταγραφεί. Όλα τα τετελεσμένα αμαρτήματα. Και ξέρουν πολύ καλά, ότι πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Και θα είναι κάτι το οποίο δε θα έχει σχέση με αυτό που μέχρι σήμερα  έχουμε δει κατά καιρούς να γίνεται ως κάθαρση. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Δεν είναι μόνο η καταγραφή, είναι και οι καταγγελίες και όλες οι κινήσεις που έχουμε κάνει σαν «Ελλήνων Συνέλευσις». Να θυμήσω μόνο, στους θεατές, ότι από το 2016 – 2017, έχουμε ξεκινήσει και κάνουμε καταγγελίες για αυτή εδώ πέρα – δεν ξέρω αν φαίνεται στις κάμερες – για την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, που είναι ένας κατάπτυστος νόμος, που αν διαβάσουμε δύο παραγράφους, θα καταλάβουμε πόσο αντισυνταγματικό είναι αυτό. Έχουμε κάνει καταγγελίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – που είναι και συνταγματολόγος, τυχαία – (αν και δεν υπάρχει τύχη). Έχουμε κάνει καταγγελία σε όλους τους βουλευτές και σε όλους τους Υπουργούς. Είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε καταγγείλει την ΑΑΔΕ επίσημα. Όπως έχουμε καταγγείλει και τη Συμφωνία των Πρεσπών, για το σκοπιανό θα πω εγώ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μακεδονικό το ζήτημα. Έχουμε κάνει καταγγελίες.
Δεν είναι ότι έχουμε καταγράψει μόνο, τις δόλιες κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα – γιατί είναι γενοκτόνες οι κινήσεις που έχουν κάνει και πρέπει και κάποια στιγμή να το κατανοήσει και ο κόσμος. Να σταματήσει να απέχει και να έρθει να ψηφίσει τους πραγματικούς εκπρόσωπούς του.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Έτσι ακριβώς.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Αυτούς, που είναι η φωνή του – πραγματικά – σε κάθε τόπο.
Εγώ, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην «Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής» και εκπροσωπώ την Ανατολική Αττική. Αλλά φυσικά, πρωτεύων είναι αυτή τη στιγμή να δώσω έμφαση στο Λαύριο και στη Λαυρεωτική κατ’ επέκτασιν, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδος, τουλάχιστον σε έκταση και έχει πάρα πολλά που μπορούμε να κερδίσουμε.
Κάνοντας δεκτή τη χρηματοδότηση που υπάρχει και είναι 4,2 δις για έργα ανάπτυξης, κατατεθειμένο στο Δήμο Λαυρεωτικής από το 2014.
Αυτά όλα, Νίκο, θα τα διεκδικήσουμε όταν έρθει η ώρα και θα μπούμε στη Βουλή, είτε είμαι εγώ, είτε είναι κάποιος άλλος συνέλληνας υποψήφιος.
Γιατί σου είπα και πριν και πρέπει να γίνει κατανοητό από τον κόσμο, ότι δεν πηγαίνουμε σαν πρόσωπα, πηγαίνουμε σα μηχανισμοί. Τα πρόσωπα, θα μπορούν να τα δουν οι πολίτες, στον συγκεκριμένο δήμο που ανήκουν, για να μπορούνε να έρθουν σε επαφή, να ακούσουμε τα προβλήματά τους να γίνουμε ένα με αυτόν, γιατί έτσι και αλλιώς είμαστε ένα με αυτόν.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Αυτό το οποίο πρέπει, πάντως, να σκεφτεί πάρα πολύ καλά ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, γύρω από το κομμάτι της «Ελλήνων Συνέλευσις», πέρα από τα οικονομικά εργαλεία τα οποία πολλές φορές τα συζητάμε περισσότερο, ίσως, γιατί ίσως είναι και αυτό το οποίο περισσότερο, αν θέλεις, μπορεί να το δει κάποιος εύκολα, είναι το κομμάτι της εκπροσώπησης – όπως πολύ σωστά είπες – του έθνους. Αυτό το οποίο έφερε ο μηχανισμός Αρτέμης Σώρρας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι αυτή η εκπροσώπηση. Και αυτή η εκπροσώπηση, γίνεται για πρώτη φορά σωστά, νομικά, πιστοποιημένα, αναγνωρισμένα και είναι το μόνο που φοβούνται, Ηλία. Γιατί; Αν το έθνος δεν εκπροσωπηθεί και δεν ζητήσει αυτά τα οποία του ανήκουν – και του ανήκουν όλα, έτσι; Και του ανήκουν όλα, το έθνος είναι ο ιδιοκτήτης, για αυτό άλλωστε δίνουμε εντολή στα κόμματα στις εκλογές. Αν λοιπόν, το έθνος, δε ζητήσει αυτά που πρέπει ως ιδιοκτήτης, τότε ναι, μπορούν να κάνουν αυτό το οποίο κάνουν. Δηλαδή, ποιο; Το να περάσουν σε ιδιωτικά χέρια όλα τα εθνικά, ο εθνικός πλούτος, τα εθνικά δικαιώματα, το οποίο είναι κάτι το οποίο συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις χώρες που έχουν δημιουργηθεί βάση των εθνών τους.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Νίκο…

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Επειδή οι άνθρωποι, λοιπόν, δε γνωρίζουνε, αυτοί μπορούν και κάνουν αυτό που κάνουν.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Συγγνώμη, βλέπουμε τώρα και πολλοί τηλεθεατές θα παρακολούθησαν, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι και καλά ο φερόμενος ως ο επόμενος πρωθυπουργός, να μιλάει σε εβραϊκό συνέδριο και να μιλάει για νατιβισμό. Θα πρέπει να σταθούμε και να καταλάβουμε ότι ο νατιβισμός, δεν είναι αυτή η έννοια που δίνουν οι περισσότεροι που είναι μόνο το έθνος, είναι συγκεκριμένη έννοια. Μιλάει για τους αυτόχθονες πληθυσμούς. Και αυτή τη στιγμή, αυτόχθονες πληθυσμοί, έχουν δηλωθεί μόνο τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» και όσοι έχουν κάνει εντολή αποπληρωμής. Μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας, που γνωρίζουν οι πάντες. Άρα πρέπει να καταλάβουμε. Και να θυμίσω τώρα εδώ πέρα, ότι στο ΦΕΚ Α18/2013, που είναι το δεύτερο μνημόνιο, που το εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία λέει : ότι η παρούσα σύμβαση τροποποίησης και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται ή σε σχέση με αυτή, θα διέπονται ή θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.
Αυτό, δεν είναι ένα δίκαιο κυριαρχίας. Είναι ένα αποικιοκρατικό δίκαιο που το γνωρίζουν οι πάντες.
Επιπλέον λέει : τα μέλη, υποχρεούνται να υπάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας σύμβασης – τροποποίησης, στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
Άρα καταλαβαίνουμε ότι, ποια δικαιοδοσία να έχουν τα δικαστήρια, ποια δικαιοδοσία να έχουν, τίποτα. Η εθνική κυριαρχία, έχει χαθεί, πολεμάνε τον αυτόχθονα από την «αριστερά» μέχρι και τη «δεξιά» και εμείς είμαστε εδώ για να θυμίσουμε σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους πολίτες, ότι πρωτίστως γεννηθήκαν Έλληνες, γεννηθήκανε πολίτες, ζούνε σε μια πόλη και πρέπει – επιτέλους – να παράγουν εκείνοι την πολιτική. Είναι απλά τα πράγματα, Νίκο.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Ακριβώς.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Τα έχουν κάνει Νίκο, τόσο περίπλοκα και τα δείχνουν έτσι ώστε να μπερδεύουν τη νόηση του κόσμου. Γιατί βλέπουμε ότι η αντινόηση, επικρατεί παντού. Δεν υπάρχει κάτι που να…

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Έτσι. Και μάλιστα στο συγκεκριμένο συνέδριο το οποίο είπες, στο Ισραήλ, αναφέρθηκε και με ιδιαίτερο μίσος στον νατιβισμό. Είπε «θα συντρίψω τον νατιβισμό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα δραστικά».

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Μα ήταν μία δήλωση που έκανε, Νίκο, όχι για τους Έλληνες πολίτες ή για τους Ευρωπαίους πολίτες η για κάθε έναν πολίτη. Το έκανε καθαρά για τα αφεντικά του.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Ακριβώς.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Γιατί τα αφεντικά του πρέπει να ακούσουν αυτά που θα κάνει, ώστε να βγει αυριανός πρωθυπουργός. Άρα δηλαδή, πρέπει να κατανοήσουμε, Έλληνες, όλα αυτά που μας λένε και να τα φιλτράρουμε πολύ σωστά, πολύ δίκαια, να ψάχνουμε και να ερευνάμε, ώστε να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως έχουμε κάνει και εμείς τόσα χρόνια. Δεν καθόμαστε και μιλάμε μπροστά σε μια κάμερα ή ενημερώνουμε έναν πολίτη με λόγια. Έχουμε έγγραφα, Νίκο. Έχουμε στοιχεία για το κάθε τι που έχει συμβεί και θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσει ο κόσμος. Πέρα από αυτό και συγγνώμη που παίρνω λίγο φόρα – να το πω έτσι – η «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν είναι μόνο τα χρηματοοικονομικά εργαλεία.
Εκτός από την κυριαρχία που ανέφερες και είναι πολύ σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο κομμάτι, έχουμε εγκαθιδρύσει και έχουμε αποτυπώσει – ο πρόεδρός μας το έχει κάνει – κάποιες αξίες, κάποιες αρχές και κάποιους πολιτειακούς νόμους. Αυτές οι αξίες και οι αρχές, είναι αυτές που διέπουν γενικότερα το αξιακό σύστημα και αυτό που θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένες αξίες που έχουν αποτυπωθεί και έχουν ερμηνευτεί συγκεκριμένα το τι σημαίνει η κάθε μια, που δεν μπορεί και δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία διαφωνία. Δεν υπήρχε καμία διαφωνία ή να αποτυπώσουν τη λογική για παράδειγμα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που δηλώνουμε εδώ. Που δηλαδή λέμε, ότι είναι το μέσον το οποίο οδηγεί στη νόηση, η οποία αποδέχεται το ορθόν και το υπαρκτόν αποκλειστικά μέσω της αποδεικτικής διεργασίας. Αυτό κάνουμε λοιπόν. Δε λέμε λόγια, δε θέλουμε να πιστέψει κάποιος κάτι. Θέλουμε να ερευνήσει βάσει της λογικής του. Με ελεύθερη βούληση να πράξει και να μπει στην αποδεικτική διεργασία. Αποδείξεις υπάρχουν και είναι όλες δημόσια.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Ακριβώς. Ηλία, με αυτό θα κλείσουμε. Είναι κάτι το οποίο θα το λέμε διαρκώς και βεβαίως ξέρουμε στο τέλος, ότι το τέλος είναι του ανθρώπου, το τέλος είναι του έθνους, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο το τέλος. Δηλαδή αν χτυπήσει το νατιβισμό, συντρίψει το νατιβισμό ο Μητσοτάκης, τότε ποιον δηλαδή θα ευνοήσει; Τι άλλο υπάρχει να ευνοήσει και να βοηθήσει σαν πολιτικός, εκτός από τους αυτόχθονες ιθαγενείς;

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Ο επικοισμός, Νίκο. Σε αυτό βοηθάνε, στον αποικισμό. Βλέπουμε να έρχονται ορδές μεταναστών, προσφύγων, λαθρομεταναστών – όπως θέλει μπορεί να τους ο καθένας, γιατί και οι τρεις όροι μπορούν να βασιστούν πάνω σε νομικές ορολογίες. Άρα ξέρουμε ποιον θα πάρει μαζί του και ξέρουμε ποιον δε θέλει να…
Βλέπουμε ότι 500.000 νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό, Νίκο, είναι τα μυαλά που έχουμε.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Τους προτρέπει. Τους προτρέπει κιόλας να το κάνουν.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Ναι, ναι. Πρόσφατα υπάρχει και βίντεο που λέει ότι είναι προτιμότερο να φύγουν…

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Εντάξει, δεν έχουμε χρόνο τώρα να το πιάσουμε. Θα το πιάσουμε σε μια άλλη εκπομπή.
Εμείς που ψαχνόμαστε και κοιτάμε συνεχώς τις εξελίξεις, τα έγγραφα και τα πάντα, ξέρουμε. Πολύς κόσμος ακόμα δεν έχει καταλάβει, για αυτό λοιπόν είμαστε εδώ, για να το καταλάβουν όλοι. Ηλία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σου. Είσαι πολύ αξιόλογος ομιλητής και είσαι από την αρχή σε αυτόν τον αγώνα. Παρακολουθώ την πορεία σου. Είναι μια πορεία πάρα πολύ σημαντική, είσαι άξιος.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Νίκο, θα σε διορθώσω εδώ πέρα. Άξιοι είμαστε όλοι εμείς που είμαστε στον αγώνα. Δεν υπάρχει ατομικότητα σε αυτόν τον αγώνα, υπάρχει συλλογικότητα και πρέπει να το κατανοήσει και ο καθένας.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Ακριβώς.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Με ανιδιοτέλεια μπήκαμε στον αγώνα, δε μας έβαλε κανείς. Δε μας έχει πάρει ποτέ κάποιος λεφτά. Εμείς έχουμε δώσει και συντηρούμε αυτά τα γραφεία, που από ένα τέτοιο σας μιλάω αυτή τη στιγμή, που είναι η εκπροσώπηση του έθνους για τη Λαυρεωτική στην προκειμένη.
Άρα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι συλλογικός με ατομικό κόστος για τον καθένα. Άρα να πω και για εσένα το ίδιο πράγμα μπορώ να πω και για τον κάθε έναν συνέλληνα που είναι στους δρόμους καθημερινά.
Για αυτό κιόλας, ζητάω τη ψήφο των συμπατριωτών μου, των συμπολιτών μου, είτε από το Λαύριο, είτε από την Κερατέα, για να είμαι η πραγματική φωνή τους. Γιατί μέχρι στιγμής, έχουμε δει ότι δεν έχουνε φωνή. Και αυτοί που δεν έχουνε φωνή ή απέχουνε ή φεύγουνε στο εξωτερικό. Και εμείς δεν το θέλουμε αυτό.

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Έτσι.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Θέλουμε όλους τους Έλληνες ενωμένους, κάτω από την ελληνική σημαία, κάτω από τα ελληνικά ιδεώδη.      

ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ : Ηλία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ : Καλή συνέχεια σε όλους σας, δύναμη φως. Η Ελλάδα θα έρθει στα χέρια των Ελλήνων, αν το αποφασίσουν οι ίδιοι οι Έλληνες. 

Απομαγνητοφώνηση: Ιακώβου Αναστασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Τι μας επιφυλάσσει ο νέος Ποινικός Κώδικας

Σύστημα ή καθεστώς;
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη.
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Με ποιο τρόπο "νοιάζονται" για την υγεία μας;
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας


Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ