Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Όταν νοσεί η "κεφαλή" της δικαιοσύνης, το "σώμα" φθείρεται!!!

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Λίγες μέρες μόνο, πριν την προσφυγή χιλιάδων Ελλήνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για την νέα τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση όσον αφορά την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στις ηλικίες άνω των 60, και έσκασε "βόμβα" στους κύκλους των δικαστών, "Εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ σε υπόθεση κοκαΐνης" - Τυχαίο γεγονός; Δόλος; Στοχοποίηση; Κανείς δεν γνωρίζει. 

Αν και πάντα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, το ηθικό πλήγμα που δέχθηκε η δικαιοσύνη αλλά και η κυβέρνηση για τις επιλογές της είναι τεράστιο, καθώς το υπουργικό συμβούλιο τον είχε επιλέξει για τη θέση του αντιπροέδρου του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας.
Τώρα, το ότι από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκαν προσπάθειες να μη δημοσιοποιηθεί η υπόθεση με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό, δείχνει τουλάχιστον σκοπιμότητες. Μεγαλύτερες σκοπιμότητες φυσικά, δείχνει πως δεν το παρουσίασαν καν ως είδηση στα δήθεν μεγάλα κανάλια. 

Τι μπορεί να έκαναν οι τέσσερίς τους πίσω από την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού του; Όπως και να έχει, η εφιαλτική - όπως αποδείχτηκε - νύχτα για τον κ. Ευστρατίου, μοιάζει να κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν με όσα διαδραματίστηκαν και στο σπίτι του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, με την παρέλαση ανήλικων αλλοδαπών και τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών σε νύχτες ακολασίας. Πάντα φυσικά με κοινούς φίλους. 

Περισσότερα για την υπόθεση:

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει. Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς. Ωστόσο, εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Όμως δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής τάξης, αν αποδειχθεί η… ιδιαίτερη προσωπική σχέση του ανώτατου δικαστικού λειτουργού με τους τρεις νεαρούς και μάλιστα υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Όπως βλέπουμε, το ακαταδίωκτο, μπορεί να σε φτάσει σε ακραίες συνήθειες...
 
Σε λίγο καιρό λοιπόν, πιθανόν να μάθουμε περισσότερα για την εμπλοκή του, τόσα που να καταλάβουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη για εμάς και πώς για τους δικαστικούς και τους έχοντες άκρες και πλάτες... Μιας και ακολουθείται άλλη διαδικασία, για κάθε περίπτωση.
Σε λίγο καιρό επίσης, θα μάθουμε για τις προσφυγές που θα κατατεθούν για την νέα τροπολογία από  χιλιάδες Έλληνες που αντιστέκονται στον φασισμό και στον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης, υποχρεώνοντας τους να κάνουν κάτι πάρα την θέληση τους και αντίθετα σε συνθήκες και δικαιώματα χρόνια κατοχυρωμένα. Άσχετο αν κάποιες κρίθηκαν ήδη. ( Οι αποφάσεις επί των οποίων αποφάσισε σε διάσκεψη η Ολομέλεια του ΣτΕ (εισηγητές οι σύμβουλοι Επικρατείας Βασίλειος Ανδρουλάκης και Παναγιώτα Καρλή), αφορούν το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος το οποίο υπηρετεί στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) και το ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, υγειονομικό και λοιπό προσωπικό δομών υγείας το προσωπικό του ΕΚΑΒ, κ.λπ.)

Σύντομα θα μάθουμε το πόσο νοσεί τελικά η δικαιοσύνη μας!!! Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως νοσεί.

Ελλήνων Συνέλευσις, για να επαναφέρουμε το δίκαιο!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 
Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Μιμητισμός. Άλλος ένας εχθρός
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ