Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Μα το λέει ο "νόμος"

Όλοι μας, σε συζητήσεις που κάνουμε είτε για εργασιακά θέματα, είτε οικονομικά, με φίλους και συγγενείς, θα το έχουμε ακούσει. "Μα το λέει ο νόμος"... Δεν έχει σημασία αν αυτός που το λέει δεν έχει διαβάσει τον νόμο, αλλά το έχει ακούσει από την τηλεόραση ή από κάποια εφημερίδα.

Τελευταία, με την λεγόμενη πανδημία του γνωστού ιου, περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται κάποιον νόμο που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία. 

Έχει σημασία όμως τι λέει ο νόμος; Ή από ποιους και για ποιον σκοπό φτιάχνεται;

Για κάποιους έχει σημασία μόνο και μόνο τι λέει ο νόμος. Δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τους λόγους ύπαρξης τους ή τους φερόμενους λόγους (αιτιολογική έκθεση ενός νόμου κ.ο.κ). Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ρωτάνε από που προέρχεται... Δηλαδή είναι πρόταση νόμου (πρόταση αντιπολιτευτικού κόμματος) ή είναι σχέδιο νόμου (πρόταση της κυβέρνησης). Ελέγχθηκε ο νόμος αυτός; Με ποιο τρόπο; Τους ενδιαφέρει μόνο πως ήρθε από αυτό που γνωρίζουν σαν κράτος. 

Για τους ενεργούς πολίτες όμως αυτής της χώρας, δεν αρκεί μονάχα αυτό. Αυτό είναι και το δίκαιο τουλάχιστον. Να ψάχνεις και να ερευνάς κάθε τι έχει άμεσο αντίκτυπο στο βίο και στην πολιτεία σου.

Γιατί κακά τα ψέματα, νόμοι και διατάξεις ορίζουν για το πως θα κινηθούμε και τι πρέπει στην ακρίβεια να εκτελέσουμε ώστε να μη βρεθούμε υπεύθυνοι για κάποια διάταξη ενός νόμου. Νόμοι για το κάθε τι, για κάθε πτυχή του βίου μας και της καθημερινότητας μας.

Ας δούμε όμως τι και αν το λέει ο νόμος, ο ίδιος ο νόμος είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος;

Τι θέλω να πω. Βάση του άρθρου 32 παρ 5 η βουλή θα πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα.

5. Aν η Bουλή είναι απούσα, συγκαλείται εκτάκτως για να εκλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τους ορισμούς της παραγράφου 4. Aν η Bουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Bουλή και μέσα σε είκοσι ημέρες, το αργότερο, από τη συγκρότησή της, σύμφωνα με όσα ορίζονται στις παραγράφους 3 και 4, αφού τηρηθούν και οι ορισμοί της παραγράφου 1 του άρθρου 34.

Δηλαδή να υπάρχει ένα αντίστοιχο ΦΕΚ (Φύλλο εφημερίδας Κυβερνήσεως) όπως αυτό της διάλυσης της βουλής, που να αναδεικνύει τα νέα μέλη του σώματος της βουλής που είναι οι 300 βουλευτές. Δηλαδή περιφέρεια εκλογής, σταυροφορία, έγκριση από το πρωτοδικείο κ.ο.κ.

Επειδή λοιπόν, κάτι τέτοιο όσο και να το ψάξετε, όσο και πίσω στο χρόνο να πάτε, δεν θα το βρείτε, στην ουσία μιλάμε για ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ σώμα στη βουλή μας (βούληση μας) που μας έχει κατσικωθεί και ελέγχει τις ζωές μας.  Ένα σώμα που δημιουργεί διακρίσεις ανάμεσα στους πολίτες, αλλά το ίδιο είναι στο απυρόβλητο και με νομική ασυλία.

Πως μπορεί λοιπόν μια παράνομη βουλή που δεν έχει συσταθεί σε σώμα βάση συντάγματος, να νομοθετεί;;; Γιατί εμείς θα πρέπει να εκτελούμε όσα λέει μια παράνομη βουλή; Δεν δηλώνουμε συνένοχοι όταν εκτελούμε κάτι που παράνομα βγήκε; Χάριν μιας ευρωπαϊκής οδηγίας ή κάποιας υπουργικής απόφασης; Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα εκτός των άλλων. Η Ευρωπαϊκή οικογένεια, δεν γνωρίζει πως η βουλή μας δεν έχει συσταθεί σε σώμα; 

Θα πρέπει να καταλάβεις Έλληνα πολίτη, πως όλοι αυτοί που εξ-ούσιαζουν ανθρώπους είναι ενωμένοι και εκτελούν κατά γράμμα το σχέδιο που έχουν ενταχθεί. Γνωρίζουν τις συνήθειες που μας έχουν δημιουργήσει και έτσι συνεχίζουν να μας εξουσιάζουν ανενόχλητοι. 

Πάντα ο αστάθμητος παράγοντας ήταν ο ενεργός πολίτης που γνωρίζει κάθε τι συμβαίνει στη πολιτεία του και αντιστέκεται με νόηση και όχι οχλαγωγία και ανούσιες κινήσεις. Ανούσιες κινήσεις όπως διαμαρτυρίες και πορείες, αγωγές και μηνύσεις.

Μα πώς θα αντισταθούμε, θα μου πει κάποιος, αν όχι με όλες αυτές τις δράσεις; 

Σε μια ανύπαρκτη διορισμένη δικαιοσύνη, και με κυβέρνηση χειρότερη της δικτατορίας, δεν θα κερδίσεις τίποτα εκτός από εντυπώσεις.

Η λύση βρίσκεται στην ένωση μας σε μια νομική πλατφόρμα εκπροσώπησης κυρίαρχων Ελλήνων. Κατοχυρωμένη από το υπάρχον σύνταγμα και επικυρωμένη από την ανώτατη δικαστική αρχή, τον Άρειο Πάγο. Αυτή η η νομική οντότητα, υπάρχει και έχει δημιουργηθεί από ενεργούς πολίτες που ερευνούν όλα αυτά που προανάφερα. Έτσι δημιούργησαν τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" που φέρει πολίτες διαφορετικούς μεταξύ τους και όχι κομμα - τιασμένους πολίτες που τους ενδιαφέρει μόνο να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...

Επομένως, επειδή έχουμε χορτάσει από λόγια και νόμους φτιαγμένους από τους παράνομους της Βουλής, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενωθούμε στον μοναδικό πολιτικό φορέα εκπροσώπησης του έθνους και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την πραγματική δημοκρατία.

Η τελική απόφαση είναι στα χέρια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 
Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Μιμητισμός. Άλλος ένας εχθρός
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ