Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΝΕΟΙ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;

Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια πως η οικονομική κρίση έχει καταφέρει να εμφανίσει και μια ακόμα κρίση... αυτή των αξιών και των ηθικών φραγμών που μας ορίζουν ως ανθρώπους...

Μεγάλη απογοήτευση είναι πραγματικά οι νέοι, που ενώ βλέπουν την κατρακύλα της παιδείας, της εκπαίδευσης, την ανεργία και το μέλλον τους να εξαφανίζεται, φίλους τους και γνωστούς τους να φεύγουν στο εξωτερικό. Ελάχιστοι είναι οι νέοι που βγαίνουν με το όνομα τους και με όλο το θάρρος που μπορούν να έχουν, ως Έλληνες.

Παρακάτω θα δείτε ένα από αυτά τα παραδείγματα:

Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό, την ώρα που η ανεργία στους νέους είναι πάνω από 30% και όσοι εργάζονται το κάνουν με την ελαστική εργασία των 400 ευρώ ή των 200 ευρώ.

Και ενώ θα έπρεπε να είναι όλοι οι νέοι στον δρόμο να ζητάνε τα δίκαια και τα δικά τους, νόμιμα και νομικά, βλέπουμε τις καφετέριες να είναι γεμάτες με νέους επί το πλείστον που φυτοζωούν ή ζουν μόνο από τις συντάξεις γονιών και παππούδων.

Κάτι που επηρεάζει απίστευτα τους νέους σήμερα είναι και τα λάθος πρότυπα σε συνδυασμό με μουσική που κάνει ρίμες αλλά αφήνει φήμες.

Πρότυπα έγιναν και οι παίχτες του survivοr, τραγουδιστές που δεν λένε τίποτα για όσα βιώνουν στη κοινωνία, μιας και η εσωστρέφεια τους, δεν τους αφήνει να δουν πέρα από τις προσωπικές τους εμπειρίες. Ναρκωτικά, βία, βρισιές και σεξ, είναι αυτά που δίνουν τα νέα ας τα πούμε τραγούδια.

Από την εποχή των ffc και τους active memper φτάσαμε στην εποχή του Bossikan και των άλλων δήθεν hiphopers που γράφουν μουσική και μιλάνε για τον εαυτό τους και όσα κάνουν ή θέλουν να κάνουν. Ναρκωτικά, βρισίδια και σεξ φυσικά επικρατούν.

Οι νέοι λαμβάνουν τα vibes και ας είναι αρνητικά και τα μεταδίδουν, θεωρώντας πως κάτι κάνουν. Και η κοινωνία, που μεγαλώνοντας θα πρέπει να ζήσουν, καταστρέφεται ολοένα και γρηγορότερα στην απουσία τους.

Υπάρχουν φυσικά και νέοι που απλά αδιαφορούν και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα από όσα αναφέρω... Απλά μεγαλώνουν.

Τι φταίει άραγε... Είναι η άγνοια κινδύνου, είναι η λάθος ενημέρωση;;; Μήπως δεν τους ενδιαφέρει ποιο θα είναι το μέλλον τους; Ή μήπως είναι η κακή έως ανύπαρκτη παιδεία και η λανθασμένη εντύπωση για την πραγματικότητα; (γενική άγνοια)

Μόνο οι ίδιοι μπορούν να μας απαντήσουν... (Κάποιοι το δείχνουν με την απουσία τους και κάποιοι άλλοι με την ενεργή παρουσία τους)


Από την άλλη ενώ υπάρχει αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη νεολαία και αυτή η απραγία, υπάρχουν νέοι που το λέει η ψυχή τους και βγαίνουν με το ονοματεπώνυμό τους για να ενημερώσουν κάθε Έλληνα, κάθε συνομήλικό τους, για τα πραγματικά τους δικαιώματα (δίκαια) που τους έχουν στερήσει όλοι οι καθεστωτικοί μοχλοί εξουσίας. Είναι αυτοί οι νέοι που μπαίνουν μπροστάρηδες για να παρακινήσουν και άλλους νέους ώστε να βγουν μπροστά για να διεκδικήσουν όσα έχουν απολέσει... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ένα από αυτά τα παραδείγματα, είναι και το παρακάτω....

Δείτε μια νέα Ελληνίδα 20 χρονών, μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις που αντιπροσωπεύει κάθε Ελληνική ψυχή, που μπορεί να ενεργοποιήσει κάθε Ελληνικό dna με την δύναμη του πολεμιστή, όπου είναι στους δρόμους φωνάζοντας για το δίκαιο όλων μας....


ΝΕΟΙ και ΝΕΕΣ της Ελλάδας υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

Πάρτε τις πληροφορίες και ενημερωθείτε, ελάτε μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα που μας έχουν δημιουργήσει...

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΌ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ...

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ..
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ....
ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΡΩΝ!!

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:

ἀξύνετοι ἀκούσαντες κωφοῖσιν ἐοίκασι· φάτις αὐτοῖσιν μαρτυρεῖ παρεόντας ἀπεῖναι.

Όταν ακούν δεν καταλαβαίνουν και γι’ αυτό μοιάζουν με κουφούς. Σ’ αυτούς ταιριάζει η παροιμία: Παρόντες απουσιάζουν.

Η τελική απόφαση είναι δική σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ