Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

«Φοροφυγάδες» οι μακροχρόνια άνεργοι!

«Λάσπη» σε μια από τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τον υπουργό Ανάπτυξης

Τι και αν γνωρίζει πλέον ο καθένας πολίτης πως η ανεργία έχει εκτοξευτεί στα ύψη, τι και αν υπάρχουν πάνω από 500.000 μακροχρόνια άνεργοι, κάποιοι που διαχειρίζονται τη ζωή μας θεωρούν πως υπάρχει εργασία και αυτή είναι η μαύρη και πως οι μακροχρόνια άνεργοι, ΚΑΠΟΥ βρίσκουν και τρώνε.. Οπότε είναι και φοροφυγάδες.
Μάλλον πρέπει να ζούνε σε κάποια άλλη χώρα και δεν γνωρίζουν τα ποσοστά ανεργίας αλλά και το πως η εύρεση εργασίας είναι κάτι περιζήτητο πλέον ή η λογική τους μέχρι εκεί φτάνει.

Μιλάω για τον κωλοτούμπα της καρδιάς μας, τον πολιτικό "μαϊντανό" που σε κάποιο από τα γνωστά ΜΜΕ το είπε και αυτό.

Διαβάζουμε στο άρθρο από το Κουτί της Πανδώρας:

Σε μια νέα προσπάθεια να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό στρέφοντας τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο τελευταίο του κατόρθωμα πέταξε «λάσπη»


Νέα χυδαιότητα Άδωνη: «Φοροφυγάδες» οι μακροχρόνια άνεργοι (video)

«Λάσπη» σε μια από τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τον υπουργό Ανάπτυξης

Σε μια νέα προσπάθεια να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό στρέφοντας τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο τελευταίο του κατόρθωμα πέταξε «λάσπη» σε μια από τις πιο ευάλωτες και «χτυπημένες» κοινωνικές ομάδες, τους μακροχρόνια ανέργους.

Σε συνέντευξή του στο Kontra, επιχειρώντας να αμυνθεί όταν τού ζητήθηκε να εξηγήσει πώς θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ μόνο οι 150.000 από τους περίπου 500.000 μακροχρόνια ανέργους, ο κ. Γεωργιάδης αντί να απαντήσει, επέλεξε να επιτεθεί στους ίδιους τους ανέργους.

«Θεωρούμε πως κάποιος που είναι πιο πίσω (σ.σ. στο χρόνο ως μακροχρόνια άνεργος) κάπου στην πραγματικότητα εργάζεται, απλώς δεν το δηλώνει όπως καταλαβαίνετε. Λέω αν είναι κάποιος μακροχρόνια άνεργος, 30 μήνες, 40, 50 και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος αλλά είναι μακροχρόνια άνεργος με κάποιο άλλο τρόπο επιβιώνει. Άρα το κράτος μας τι έκανε;»

Και στο σχόλιο ότι η σκέψη αυτή είναι λίγο «υπερβατική»… ο προικισμένος με τη μοναδική σκέψη αλήθειας υπουργός λέει:

«Ε, καλά, αν βρείτε εσείς έναν άλλο τρόπο να μου το πείτε. Εκτός και αν ακούτε πρώτη φορά από μένα πως στην Ελλάδα υπάρχει η μαύρη εργασία…»

Απολαύστε τον...

πηγή

Αν παρατηρήσετε το βίντεο, θα καταλάβετε πως εκτός της ειρωνείας προς τον δημοσιογράφο, μιλάει με τόση έπαρση σαν 200 καρδινάλιων.

Με λίγα λόγια μας είπε ο υπ. "Ανάπτυξης" πως δεν υπάρχει στην ουσία ανεργία στη χώρα μας και πως οι περισσότεροι των μακροχρόνια ανέργων ψεύδονται και δεν δηλώνουν την μαύρη εργασία τους. Επίσης μας λέει πως βγάζουν τόσα, ώστε μπορούν να βιοποριστούν, αλλά εκείνοι φοροδιαφεύγουν...


 ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

Πιθανόν να έχει άγνοια για τα παρακάτω:

Το 51% των νέων στην Ελλάδα ζει με τους γονείς του

Άνεργοι οι 35άρηδες, ζουν από τους οι συνταξιούχους – Οι νέοι δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς

Στην Ελλάδα ένας στους δύο νέους μένει με τους γονείς του μέχρι τα 34 του -Τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη [πίνακες]

Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιους επαγγελματίες πολιτικούς να μας λένε με θράσος μέσα στα μούτρα μας τέτοιες αθλιότητες;;;

Πάρε θέση...

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μοναδικός ανθρωποκεντρικός οργανισμός που θέλει τον άνθρωπο όρθιο και δυνατό.

Διαβάστε απόσπασμα από τις προγραμματικές δηλώσεις του Εθνικού πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που αφορά την εργασία:

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.
4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,

4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.

4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.
4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. 

Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι μας επιφυλάσσει ο νέος Ποινικός Κώδικας

Σύστημα ή καθεστώς;
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε.

 Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ