Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 - Σκέψεις, απορίες και προτάσεις.


Στις 21 Μαΐου, οι Έλληνες (και όχι μόνο), πρέπει να αποφασίσουν ποιος πολιτικός σχηματισμός θα τους κυβερνήσει για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα (4) χρόνια.
Αυτό γνωρίζουμε οι περισσότεροι μέσω της μεταπολιτευτικής καθεστωτικής διδασκαλίας που βιώνουμε στον τόπο μας, και αυτό γιατί αυτό μας έμαθαν ότι είναι η δημοκρατία.


Αυτές τις "υποχρεώσεις" μας "επιβάλλανε" να έχουμε, στερώντας μας το δίκαιο.
Κάθε τέσσερα χρόνια να πηγαίνουμε στα εκλογικά τμήματα και να κρυβόμαστε πίσω από μια κουρτίνα, βλέποντας δεκάδες χαρτιά με ονόματα. Και κάπου εδώ, έρχεται η πρώτη απορία. Ξέρουν οι Έλληνες και ελληνοποιημένοι συμπολίτες μου, τι έχουν αυτά τα χαρτιά; 


- Ονόματα θα απαντήσει κάποιος. 

- Ναι είναι ονόματα, αλλά τι ονόματα; Άτομα που βλέπουμε στα γνωστά ΜΜΕ, παλιοί πολιτευτές; Ή πολίτες της διπλανής πόρτας; Και έπειτα, τι πρεσβεύουν αυτά τα ονόματα;


Υπάρχουν κάμποσες περιπτώσεις. Η μια είναι αυτή που οι περισσότεροι γνωρίζουμε. Πρεσβεύουν, τις ιδέες του πολιτικού σχεδιασμού που ανήκουν και αντιπροσωπεύουν και όχι εκπροσωπούν τον λαό. Αυτό τουλάχιστον μας λέει και ο κος Τζαβάρας.
Άλλη περίπτωση, είναι αυτή που πρεσβεύουν μια ιδέα και πολεμούν για να την υλοποιήσουν. Κάποιες ιδέες μπορεί να μην έχουν εφαρμοστεί ποτέ και πουθενά. Σε αυτή τη περίπτωση, υπάρχουν και κάποιοι που ερμηνεύουν την ιδέα με τον δικό τους τρόπο, με αποτέλεσμα η ίδια ιδέα να κομματιάζεται σε πολλά πολλά κομμάτια. (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌΣ ΧΩΡΟΣ) 


Για να εξηγήσω λίγο καλύτερα το παραπάνω. Αρκετοί πολιτικοί σχηματισμοί μιλάνε για "Άμεση Δημοκρατία" - "Εθνοσυνέλευση" κλπ. Σχεδόν κανείς, όμως δεν έχει την οργάνωση ή την δομή για να την υλοποιήσει. Και αν την έχουν, δεν έχουν τα εχέγγυα για να την πραγματοποιήσουν. Εχέγγυα οικονομικά και αξιακά. 


Οπότε για να επιστρέψουμε πίσω από την κουρτίνα και τα πολλά χαρτάκια. (33 τον αριθμό σε αυτές τις εκλογές).


Πίσω από αυτή τη κουρτίνα και μέσα στην κάλπη, κρίνεται το μέλλον μας. Αν εξαιρέσουμε τη νοθεία και την εταιρία καταμέτρησης (Singular Logic). Έτσι τουλάχιστον έχουμε καταλάβει τόσες δεκαετίες τώρα. Δεν πρέπει, λέτε, να γνωρίζουμε τι πρεσβεύουν όλα αυτά τα "χαρτάκια", ποιες είναι οι θέσεις τους και το πρόγραμμα τους; Ή περιμένουμε να μάθουμε για όλους αυτούς τους σχηματισμούς, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ; 


Μέσα στις υποχρεώσεις μας, είναι να πάμε εκεί ενημερωμένοι. Να γνωρίζουμε ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και το δηλώνει εγγράφως και ποιος απλά αερολογεί. Ειδάλλως, δεν μπορεί εκ των υστέρων να κατηγορούμε κάποιον άλλον ή να βρίζουμε τους πάντες για μια επιλογή που κάναμε οι ίδιοι. 


Σε αυτές τις εκλογές το διακύβευμα όπως μας λένε, είναι ακυβερνησία, ή σταθερότητα. Λες και έχει διαφορά η ακυβερνησία με τις άβουλες και κατευθυνόμενες κυβερνήσεις. 


Το πραγματικό όμως διακύβευμα είναι το εξής: Ή ΕΜΕΙΣ,΄Η ΑΥΤΟΙ. Και όταν λέω ΕΜΕΙΣ, εννοώ τους πολίτες, οι οποίοι είναι οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ και η ΟΥΣΙΑ του Ελλάνιου Έθνους και όταν λέω αυτοί, εννοώ όσους τόσα χρόνια καπηλεύτηκαν την εντολή ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ. 


Το πραγματικό διακύβευμα, είναι να κατανοήσει ο κάθε πολίτης τη θέση του. Χωρίς πολίτες παρόντες στα γεγονότα, δεν μπορεί να δημιουργηθεί ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Πάντα θα έχουμε εξουσιαστές και εξουσιασμένους, αφού λείπει η ΟΥΣΙΑ. Το διακύβευμα είναι αυτό που ανεφέρε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Πρόεδρος του Εθνικού Πολιτικού Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" κ. Αρτέμη Σώρρα: 

Σε αυτά τα διακυβεύματα θα πρέπει να είσαι παρών. Μην απέχεις. Μην πράξεις όπως θεωρούν πως θα πράξεις, απαξιώνοντας τους. Αυτό θέλουν, να τους "μαυρίσεις" ώστε τα δικά τους παιδιά να τους ψηφίσουν και να πάρουν τα ποσοστά που θέλουν δια της απουσίας σου. Και αν δεν το πετύχουν αυτό, θα συνεργαστούν. Αν απέχεις, θα δούμε συνεργασίες που δεν θα φαντάζονται πολλοί που ζουν σε κομματικές φούσκες. 


Προσωπικά, το 2019 για πρώτη φορά, μου δόθηκε η ευκαιρία να πολεμήσω για το Έθνος μου, ως εκπρόσωπος των πολιτών. Βγήκα μπροστά με το ονοματεπώνυμο, ως πολίτης της διπλανής πόρτας και ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια της Α΄Ανατολικής Αττικής με τον Εθνικό Πολιτικό Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις". Είναι εξάλλου ο μοναδικός φορέας εκπροσώπησης του Έθνους και αυτό αποτυπώνεται μέσα στην ιδρυτική διακήρυξη αλλά και τις προγραμματικές δηλώσεις που είναι κατατεθειμένες στο Άρειο Πάγο από το 2015. Είναι επίσης ο μοναδικός εθνικός φορέας που στην ιδρυτική του Διακήρυξη, αποκηρύσσει τα κόμματα και δίνει την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα πολίτη να μπει στη διαδικασία του εκλέγεσθαι, χωρίς απαραίτητα να είναι πρόταση του Προέδρου, όπως ισχύει στα περισσότερα κόμματα. Πού αλλού θα μπορούσα να είμαι;


Σε αυτές τις εκλογές στις 21 Μαΐου θα είμαι και πάλι παρών. Παρών για κάθε πολίτη της Ανατολικής Αττικής. Για κάθε πολίτη που πλέον έχει βαρεθεί να περιμένει να τον σώσουν εκείνοι που τον έριξαν στον βούρκο. Για κάθε πολίτη που έχει κατανοήσει πως έχει έρθει η ώρα για την τεράστια μεταρρύθμιση που τόσο καιρό λέει η "Ελλήνων Συνέλευσις". Για κάθε πολίτη που η Ελλάδα είναι χαραγμένη στη ψυχή του και θέλει να την δει επιτέλους ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Για κάθε Έλληνα πολίτη που επιθυμεί η Ελλήνων Πολιτεία να έρθει μια ώρα νωρίτερα.


Οπότε, μη μένεις σε όσα απλά σου δηλώνουν. Ζήτα αποδείξεις, να δεσμευτεί ο κάθε ένας που υπόσχεται ένα καλύτερο αύριο, προσφέροντας ένα οδυνηρό μέλλον. Στις 21 Μαΐου ζώσου με γνώση για κάθε ένα "χαρτάκι" και αποφάσισε με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Γιατί όλοι σε αυτό ανήκουμε. Σκέψου και αναρρωτήσου... 

"Κάνω τη σωστή και δίκαιη επιλογή;"


Δώσε φωνή στη φωνή σου! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Παγώνουν όλες τις διαδικασίες για δέκα ημέρες στις πολεοδομίες όλης της χώρας
Πως θα λειτουργεί το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα στην Ελλήνων Πολιτεία.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Η Ελλήνων Συνέλευσις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ!
Μιμητισμός. Άλλος ένας εχθρός

Τι φταίει;;;
Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ!

Τα ψεύδη και η παραπληροφόρηση πρέπει να τελειώσουν. 
ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ή πτώχευση;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι “ισχυροί” δε θέλουν ούτε πατρίδες, ούτε σύνορα, ούτε Έθνη
Πόσο ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας;
Διεθνές δίκαιο και δίκαιο ΕΕ
"ΠΟΛΙΤΗΣ" η λύση για κάθε πρόβλημα
Έλα μαζί μας και Ε.ΣΥ... Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

instagram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ