Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ατάκα που μας λένε αρκετοί συμπολίτες, (δεν πιστεύω) όσο τους ενημερώνουμε για την Ελλήνων Συνέλευσις και ότι έφερε ο πρόεδρος αυτού του ανθρωποκεντρικού οργανισμού Αρτέμης Σώρρας, που το μόνο που θέλει από την αρχή, είναι να δει τους Έλληνες ενωμένους.

Στο δρόμο, στα γραφεία, αλλά και όπου βρεθούν και όπου σταθούν, τα μέλη των τοπικών δημοτικών οργανισμών, που είναι και η βάση του τεράστιου οχήματος που ακούει στο όνομα: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν και να αποκαλύπτουν έγγραφα και στοιχεία για το πως φτάσαμε ως εδώ αλλά και για τον τρόπο που μπορούμε να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, της ανεργίας, των αντι-αξιών (αντίθετες των αξιών) που επικρατούν σε κάθε κοινωνία.

Τις περισσότερες φορές οι συμπολίτες μας, κάθονται και ακούν με προσοχή όσα λέμε, με αποδείξεις φυσικά... Αλλά όταν έρθει η ώρα να πάρουν τη μεγάλη απόφαση της δράσης, αποκρίνονται:

Δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ
Και στη συνέχεια σου λένε ένα ένα, τα όσα έχουν "ακούσει" από τα κανάλια που δεν πιστεύουν... (κατά τα δικά τους λεγόμενα).

Πόσο αντιφατικοί μπορεί να γίνουν;;;

Παρ' όλα αυτά, τα μέλη της Ε.ΣΥ δεν πτοούνται και συνεχίζουν να λένε στους συμπολίτες τους, πως δεν είναι θέμα πίστης, αλλά θέμα γνώσης και θέμα έρευνας.

Σε πολλούς συμπολίτες μας γεννιούνται ερωτήματα για την πρόταση που θα έχετε ακούσει από πολλά μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις.

Δε θέλω να με πιστέψεις, το μόνο που θέλω, είναι να ερευνήσεις μόνος σου επίσημα έγγραφα και αποδείξεις, που μπορείς να τα αναζητήσεις ακόμα και στο διαδίκτυο, όχι μόνο μέσω των γραφείων Ελλήνων Συνέλευσις.
Αρκετοί συμπολίτες μας απορούν και λένε:

Μα μου λες να μη σε πιστέψω, εγώ έτσι έχω μάθει, για να δεχτώ κάτι ως αληθινό, πρέπει πρώτα να πιστέψω σε αυτό... Να πεισθώ!
 Ο Νίτσε πάντως είχε διαφορετική θέση.

Ας το δούμε όμως όπως θα έπρεπε να δούμε και κάθε λέξη που χαράζουμε στη καθημερινότητα μας.
Δηλαδή με την ετυμολογία των λέξεων.

Από το βικιλεξικό:

Ετυμολογία

πιστεύω < πίστις από τον τύπο έπιθον, β΄ αόρ. του πείθω

Ρήμα

πιστεύω

  1. έχω πίστη
    σε πιστεύω
  2. νομίζω
    πιστεύω πως δε λέει την αλήθεια

Συγγενικές λέξεις

  • πίστη
  • πιστευτός
  • πιστός
Αν αναλογιστούμε και κατανοήσουμε λοιπόν την ετυμολογία της λέξης πιστεύω... είναι πάρα πολύ εύκολο να δει ξεκάθαρα κάποιος, γιατί τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις δε θέλουν να πείσουν κανένα για το ορθό και το υπαρκτό... Γιατί αν το κάνουν θα έχουν πεισθεί και δεν θα έχουν γνωρίσει.

Σε αντίθεση πάλι, διαβάζουμε και βλέπουμε πάλι στο βικιλεξικό:

Ετυμολογία

γνωρίζω θέμα γνωρ ( < από ρίζα του γιγνώσκω ) + -ίζω

Ρήμα

γνωρίζω

  1. γνωρίζω
  2. (μεταβατικό:) καθιστώ γνωστό κάτι, δείχνω

Συνώνυμα

  • ἐπίσταμαι
  • γιγνώσκω
  • οἶδα

γιγνώσκω

  1. γνωρίζω, καταλαβαίνω
Άρα γίνεται αντιληπτό και μέσα από τη τεράστια ελληνική γλώσσα, πως αν πειστείτε δεν θα καταλάβετε, δεν θα γνωρίσετε, όσα σας λένε τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και απλά θα ακολουθήσετε κάτι χωρίς γνώση, χωρίς κατανόηση...

Έτσι η ελευθερία βούλησης γίνεται τεράστιο πλατύσκαλο που έχουμε σαν οντότητες από την ημέρα που γεννιόμαστε και αυτή προσπαθούνε να μας την κλέψουν, ποτίζοντας το νου μας με πίστη και εικασίες τρίτων, τις περισσότερες φορές ανεξέταστα και εμείς το δεχόμαστε ανεπηρέαστα... Είναι κάτι που συμβαίνει αιώνες τώρα και κάποια στιγμή πρέπει εμείς οι ίδιοι να το σταματήσουμε, μπαίνοντας στην αυτογνωσία μας, πως όσο πιστεύουμε, δεν γνωρίζουμε και σαν αρχίζουμε να γνωρίζουμε-κατανοούμε, παύουμε να πιστεύουμε, παύουμε να πειθόμαστε...

Κλείνοντας θέλω να προσκαλέσω και να προκαλέσω κάθε συμπολίτη μου που λέει πως δε μας πιστεύει, να σταματήσει να ΝΟΜΙΖΕΙ και να μπει στη διαδικασία της έρευνας, της γνώσης και τελικά της ευθύνης ν΄αλλάξουμε όλοι μαζί ότι στραβό και παράλογο συμβαίνει στις κοινωνίες των ανθρώπων.


Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα από τα χιλιάδες μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις, να εξηγεί με απλό τρόπο, πως όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα, δεν είναι κάτι που απλά πρέπει να πιστέψεις. Είναι στοιχεία και αποδείξεις που υπάρχουν αρκετά χρόνια στη δημοσιότητα και πρέπει ο κάθε πολίτης να τ' αναζητήσει, ώστε να σταματήσει να πιστεύει όσα ακούει από τρίτους, δεξιά και αριστερά.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Δείτε ακόμα:
Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:
Καλλέργης Ηλίας (@kallergis_hlias)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ