Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ο Εθνικός Φορέας όλων των Ελλήνων είναι γεγονός!!!

Πέρασαν 192 χρόνια από την Ελλήνων Πολιτεία που ίδρυσε ο μεγάλος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, ενώνοντας τους Έλληνες σε μια πολιτεία με αρχές, αξίες και ιδανικά. Μια πολιτεία ιδανική, μια πολιτεία μακριά από κόμματα. Ήξεραν όμως οι μεγάλες δυνάμεις, και το όνειρο του Καποδίστρια για μια ελεύθερη Ελλάδα και ένα Έθνος αυτοχθόνων ιθαγενών Ελλήνων θα έμενε όνειρο, σκοτώνοντάς τον και διαλύοντας κάθε πραγματοποίηση για την πραγματική Ελλήνων Πολιτεία. Στοιχεία αυτής, φυσικά, βρίσκουμε σήμερα στην Ελβετία, που είναι και από τις λίγες χώρες που τον τιμούν όπως του αρμόζει, έως και σήμερα. (Δολοφονήθηκε στις 27 Σεπτέμβρη το 1931, ημέρα Κυριακή στο Ναύπλιο, την τότε Πρωτεύουσα των Ελλήνων).

Τι και αν πέρασε, λοιπόν, ένας αιώνας και πολλές δεκαετίες χωρίς πραγματική ελληνική εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο των «Ελλήνων», παρά μόνο κόμματα επιρροής ξένων μεγάλων δυνάμεων και συμφερόντων: τότε το αγγλικό, το γαλλικό και το ρώσικο κόμμα, μετέπειτα πολλά από τα απομεινάρια τους…

Έτσι λοιπόν στις 4 Σεπτέμβρη του 2015 και με εντολή χιλιάδων Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών, δώθηκε η εντολή για την σύσταση εκ νέου αυτού του Εθνικού Φορέα, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.), ο φορέας που επιθυμεί να ενώσει όλους τους Έλληνες κάτω από μια σημαία χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα. Μια σημαία που θα υψώσει όλα τα ιδανικά των Ελλήνων, όλες τις αξίες και τις αρχές.

Πότε είδατε ένα κόμμα να έχει αρχές και αξίες; Ανθρώπους που να υπηρετούν τους συμπολίτες τους; Εγώ, προσωπικά, στα 35 χρόνια της ζωής μου, ΠΟΤΕ!!!

Παρακάτω παραθέτω το κείμενο με το οποίο τα 130 και πλέον Γραφεία των Ε.ΣΥ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έδωσαν την εντολή για την ίδρυση του Εθνικού Φορέα:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΡΥΘΕΙΣΕΣ «Ε.ΣΥ.» ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ – ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο,ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Είναι ένα γεγονός που αδιαμφισβήτητα μπορεί να αποτελέσει το τέλος του παλιού σαθρού πολιτικού-πελατειακού κατεστημένου το οποίο επί χρόνια το μόνο που έκανε ήταν να διαχειρίζεται χρέος. Ένα χρέος που δεν έχει πάτο, ένα χρέος που συνέχεια διαιωνίζεται και παρά τις όποιες θυσίες έκανε ο Ελληνικός λαός, συνεχίζει να διαιωνίζεται.

Δεν έχετε βαρεθεί να παίρνουν αποφάσεις ερήμην σας; Να αποφασίζουν εκείνοι για την δική σας ζωή, με ποιον τρόπο πρέπει να τη ζήσετε, με πόσα χρήματα, με ποια ποιότητα υγείας, με ποιο επίπεδο εκπαίδευσης, με ποια ποιότητα ζωής θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας και τι μέλλον θα τους προσφέρετε;

Δεν έχετε κουραστεί να πληρώνετε τα παράσιτα αυτά όλη σας τη ζωή, με τον κόπο και τον ιδρώτα σας με αποτέλεσμα εκείνοι να ζουν ζωή χαρισάμενη και να έχουν και το θράσσος να σας αποκαλούν και τεμπέληδες ή κακομοίρηδες; Δεν νομίζετε ότι έφτασε η στιγμή να αλλάξουνε όλα αυτά; Να αφήσουμε πίσω τις παλιές νοοτροπίες; 

Είναι καιρός ν’ αλλάξουμε τακτική, να αφήσουμε μακριά το Εγώ και να πιάσουμε το Εμείς. Να αφήσουμε τις πελατειακές σχέσεις που προσβλέπουν στο προσωπικό όφελος και να φτιάξουμε μια πολιτεία για όλους, ίσοι προς ίσοι. 

Τα γραφεία των Ε.ΣΥ, τα οποία είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από συμπολίτες σας, έχουν σαφή καταστατικό, ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ. Είναι η άμεση δημοκρατία, το ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Μπορούν όλοι οι Έλληνες να πάνε και να αναζητήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την Ελλήνων Πολιτεία. Μπορούν να πάνε και να δηλώσουν την συμπαράστασή τους σε κάτι τόσο νέο, μα συνάμα τόσο ξεχωριστό για την εποχή μας… (μιας και είναι κάποιας άλλης εποχής Ελλήνων Πολιτεία -1828-1831-).

Παρακάτω σας παραθέτω επιπρόσθετες πληροφορίες για να έχετε μια πλήρη εικόνα για το τι έχουμε σκοπό να κάνουμε Εμείς, οι Αυτόχθονες κάτοικοι αυτού του τόπου.
Η απόφαση είναι καθαρά δική μας γιατί πολύ απλά… ο κυρίαρχος λαός είμαστε όλοι εμείς ΜΑΖΙ.

Η Δημοκρατία δεν είναι απλά ένα πολίτευμα. Είναι η εκτελεστική εξ-ουσια των Δημοκρατικών αποφάσεων του Λαού – Δημοτών
 
 
 
Δείτε ακόμα:
 
 

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Θα με βρείτε στον τοπικό δημοτικό οργανισμό Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής
Αισωπίδου 5 Λαύριο Αττικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:
Καλλέργης Ηλίας (@kallergis_hlias)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ