Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κατά του φασισμού; ή αντί του φασισμού;

Ακούμε αντιφασισμός και οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι κάτι που είναι κατά του φασισμού, απέναντι απο τον φασισμό, που μάχεται τον φασισμό και όχι κάτι που είναι αντί του φασισμού δηλαδή στη θέση του φασισμού.

Για παράδειγμα, σε κάποια εταιρία υπάρχει ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος... Με το παραπάνω σκεπτικό θα έπρεπε ο αντιπρόεδρος να μάχεται των θέσεων του προέδρου και να έχει αντίθετες θέσεις... Ισχύει κάτι τέτοιο όμως;

Επίσης όλοι θα γνωρίζουμε πως ο συγκεκριμένος αντιφασισμός που βλέπουμε στη χώρα μας, κρύβει ένα απύθμενο μίσος για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό. (όλοι θα το έχουν διαπιστώσει)

Για να διαπιστώσετε αυτό το μίσος που κρύβεται σε αυτό που λένε ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ (δηλαδή αντί του φασισμού) που συνδέεται στην Ελλάδα τουλάχιστον και με τον Εβραϊσμό, αρκεί να μελετήσουμε τα φυλλάδια και τα κείμενα που βγάζουν κάποιες ομάδες αντι-εξουσιαστών δήθεν αντιφασιστικών οργανώσεων. (η παραπάνω εικόνα είναι μια τέτοια απόδειξη)


Αλλά δεν θα μείνω μόνο σε αυτό, ούτε και στην πραγματική έννοια του φασισμού ως λέξη. Θα σας δείξω ένα απόσπασμα από πολυσέλιδη καταγγελία που είχαμε καταθέσει πριν 3 χρόνια περίπου σε σχεδόν όλα τα αστυνομικά τμήματα σε ΓΑΔΑ και ΕΥΠ.

Βλέπουμε λοιπόν ξεκάθαρα το μίσος που κρύβουν απέναντι στον Ελληνισμό και μάλιστα τον χλευασμό των αυτοχθόνων μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Τότε με το έγγραφο που αναφέρω, ζητούσαμε να διερευνήσουν τις δεκάδες των τρομοκρατικών χτυπημάτων σε τοπικούς δημοτικούς οργανισμούς Ε.ΣΥ. από τους αντιφα. (έτσι τουλάχιστον υπόγραφαν σε αυτά τα χτυπήματα, βλέπε τις υπόλοιπες εικόνες, παρακάτω).

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: 


Ως πότε Έλληνα θα αφήνεις αλλογενείς να αλωνίζουν στην ιερή σου χώρα Ελλάς.

Έλα να συνταχθείς με τ' αδέλφια σου σε έναν αέναο πόλεμο νόησης - αντινόησης.

Εμείς πάντως δηλώνουμε το παρακάτω:


 Έχουμε όλα τα απαραίτητα όπλα, ΑΣΠΙΔΩΣΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ... ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! 

 

Καλλέργης Ηλίας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις – Αρτέμης Σώρρας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980036798

facebook:

twitter:

insragram:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ