Δώσε φωνή στη φωνή σου

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΜΑΣΚΑ: Είναι θέμα υπακοής, όχι υγείας...


Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο τιμωρούσαν τις κουτσομπόλες στον Μεσαίωνα Το να κακολογείς, να δυσφημείς ή να αναπαράγεις μια είδηση ή φήμη, στο Μεσαίωνα αποτελούσε μεγάλο έγκλημα. Σήμερα επιβάλλεται με έναν διαφορετικό τρόπο.

Είναι θέμα υπακοής, όχι υγείας. 

Η φίμωση του λόγου σε πολίτες που έχουν αντιληφθεί όλα τα άδικα και τα παράλογα που συμβαίνουν γύρω τους είναι ένα γεγονός, μάλιστα ανεπηρέαστα το περιφρονούν χωρίς να δούνε τις προεκτάσεις που έχει αυτή η φίμωση.

Η επιβολή της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας εν μέσω καλοκαιριού το μόνο που δείχνει είναι αυτό. Και μιλάμε για πραγματική φίμωση, του νου και της σκέψης.

Εν μέσω "πανδημίας" το σκέφτηκαν και μάλλον δεν τους βγήκε, είχαν τις αντιφάσεις τους και οι ίδιοι... μας έλεγε τότε ο υπεύθυνος διοργανωτής του τσίρκου για την υγεία:  η υφασμάτινη μάσκα συνοδεύεται από αυξημένο κίνδυνο αν δεν την αλλάζεις όταν αποκτήσει υγρασία, αν την πιάνεις από μπροστά από το πρόσωπο, αν τη βάζεις και τη βγάζεις με λάθος τρόπο, αν δεν απολυμαίνεις τα χέρια σου με αντισηπτικό ειδικά όταν τη χρησιμοποιείς.

Τώρα μάλλον γίναμε όλοι ειδικοί και ξέρουμε πως θα τις φοράμε, ώστε να μην είναι επικίνδυνες... με 40 βαθμούς κελσίου... μέσα σε σούπερ μάρκετ με συγκεκριμένα άτομα και αυτά συνήθως σε απόσταση... μάλλον θα κρυώσουμε από τα air condition.

Και όμως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που φοβούνται και τις φοράνε ακόμα και μόνοι τους μέσα στο αυτοκίνητο τους. Βλέπεις μοτοσυκλετιστές να φοράνε μάσκα, αλλά όχι κράνος. Θα σωθούν από τον ιο και θα πάνε από ατύχημα... Καμία λογική, μόνο παράνοια...

Κάποιοι τις φοράνε από τον φόβο του δήθεν θανατηφόρου ιού (θα τα πούμε παρακάτω γι' αυτο) άλλοι για το πρόστιμο, και άλλοι απλά για να μην έρθουν σε ρήξη με κάποιον που ο φόβος είναι μεγαλύτερος από τη λογική του.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ;;

Πρέπει όμως να φοβάται ο πολίτης σήμερα με τόση πληροφόρηση;;; ή μένουν οι περισσότεροι στην άγνοια τους. 

Ας υποθέσουμε πως δεν υπήρχαν οι παγκόσμιοι προφήτες που μας "έδειξαν" το τι θα συμβεί με την δήθεν πανδημία, δεν είχε βγάλει ο ΠΟΥ το έγγραφο που μιλούσε για 2 παγκόσμιες ασκήσεις Πανδημίας. Πως δεν είχαν βγει εκατοντάδες γιατροί για να μιλήσουν για τις άσχημες συνέπειες που έρχονται... όπως ο παρακάτω ας πούμε. (πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Τι θα γινόταν;;; θα είχε επιβληθεί σαν κάτι λογικό;;;

Παρακάτω σας βάζω ένα "αλιευμένο" δημοσίευμα από το facebook, που όπως μας λέει και η συντάκτης του, είναι αληθινό γεγονός. Για να αντιληφθείτε όλοι πως κάθε τι που δημιουργούν οι παράνομοι βουλευτές είναι για να λειτουργεί το γνωστό διαίρει και βασίλευε, μια τακτική αιώνων τώρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ !!!

Να  σε φιμώνουν στο μετρό μέσα στο κατακαλόκαιρο. Να είσαι σε παλιό συρμό  χωρίς κλιματισμό. Η ζέστη αφόρητη. Εσύ να έχεις λιποθυμική τάση από το  φίμωτρο, καθότι εισπνέεις το διοξείδιο του άνθρακα της εκπνοής σου, από  έλλειψη κλιματισμού, από τον συνωστισμό των ορθίων και να μην μπορείς να  καθίσεις σε μια από τις κενές θέσεις του βαγονιού. Οι οποίες είναι οι  μισές. Εν τω μεταξύ οι όρθιοι είναι ο ένας πάνω στον άλλον.


Για να μην λιποθυμήσεις να σου λέει ο συνοδός σου κάθισε σε μια  κενή θέση κι όταν πας μισοζαλισμένη να ακουμπήσεις στην καρέκλα, χωρίς  να έχεις βγάλει το φίμωτρο βεβαίως...βεβαίως, να ουρλιάζει η άλλη πως  αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.


Να κοπανιέται πως κινδυνεύει να κολλήσει  κορωνοϊό, αν καθίσεις σε μια από τις μισές άδειες θέσεις του βαγονιού.  Να παθαίνει κρίση άγχους και να σηκώνει τα πόδια ψηλά μέχρι εμφάνισης  του εσωρούχου της, μετά να τα κατεβάζει κάτω, κτυπώντας τα με δύναμη στο πάτωμα του βαγονιού και αυτό να θεωρείται φυσιολογική αντίδραση και αυτοπροστασία.


Αυτά κάνει ο παρανοϊός (συγγνώμη κορωνοϊός ήθελα να γράψω) και η ιδεοψυχαναγκαστική  διαταραχή να  θεωρείται υγιής αντίδραση, αντί να έχει ψυχιατρική  αντιμετώπιση. Γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. Το είπε η τηλεόραση άλλωστε. Τι κι αν  φάνηκε το εσώρουχό της. Προσέφερε και θέαμα στο ανδρικό κοινό του  βαγονιού. 😆😂🤣
Περαστικά μας, στα μυαλά μας!

Αυτό λοιπόν θέλετε; να μαλώνουμε μεταξύ μας για του παράλογους νόμους που οι ίδιοι που τους παρασκευάζουν δεν εκτελούν;


Θα ακούσατε όλοι πως πήρε τα εύσημα αυτός που θέλει να λέγεται πρωθυπουργός της χώρας στην Ευρώπη.

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μητσοτάκης - Πήρε «άριστα» για τη μάσκα του.

Φυσικά όλοι που του έδωσαν άριστα είχαν ξεχάσει πως μερικές μέρες πριν, έκανε τα εγκαίνια των δύο νέων σταθμών μετρό και εκεί όχι μόνο δεν είχε καμία προστασία, αλλά θα μπορούσε να είναι και αυτός που θα είναι υπαίτιος για νέα κρούσματα... (κατά το δικό τους σκεπτικό).


Η υποχρεωτική χρήση μάσκας είναι ένα μέτρο καθυπόταξης του νου μας, της ελεύθερης μας βούλησης να ζήσουμε ως άνθρωποι που αποφασίζουμε εμείς στην τελική αν θα πάθουμε κακό ή όχι, γνωρίζοντας και όχι πιστεύοντας κάθε λογής ειδικό.


Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε την εντολή σε ανθρώπους που δεν νοιάζονται πραγματικά για εμάς και την υγεία μας, σε ανθρώπους που καθημερινά φέρνουν για ψήφιση δεκάδες νόμους που είναι κατά της ίδιας μας την φυσιολογίας.

Αν δε το κάνουμε εμείς, ποιος περιμένετε να το κάνει;
Αν δε το κάνουμε τώρα, πότε περιμένετε να συμβεί;

ΔΩΣΕ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΈΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΦΆΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΉΚΟΥΝ
ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.



Καλλέργης Ηλίας - Υπ. Βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής
Ελλήνων Συνέλευσις - Αρτέμης Σώρρας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980036798
email: kallergis.elias@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ